Antero Vartia ja Compensate Oy

Yritykset | Antero Vartian yritys irtisanoi kaikki työntekijänsä – ”Nyt puhutaan kuukauden aikaikkunasta” https://www.hs.fi/visio/art-2000009551502.html

Antero Vartian Compensate Oy on menossa konkurssiin ja työntekijät ovat irtisanottu. Yhtiö teki viime vuonna 2,7 miljoonan liikevaihdolla 1,7 miljoonan tappiot. Velkaa yhtiöllä oli ennestään 8 miljoonaa ja nyt rahoittajien kärsivällisyys alkaa olla loppumassa.

Miten tähän on tultu? Onko alunperin mietitty voiko tällainen liikeidea ylipäätään toimia? Ketkä rahoittivat tätä hanketta, Sitra vai joku muu taho? Se ei selvinnyt tästä HSn artikkelista, mutta vahvasti vaikuttaa siltä että veronmaksajien rahoja tässä hassattiin. Yhtiö oli jo alkuvaiheessa ongelmissa koska Vartiaa syytettiin rahankeräys rikoksesta mutta syytteet sittemmin hylättiin.
Yhtiö on myös tarjonnut yksityisille henkilöille kompensoida hiilipäästöjään sijoittamalla rahojaan tähän pyramidi huijausta muistuttavaan toimintaan – mahtaa nyt heillä tuntua olo siltä että vituiks meni maailman pelastaminen – prkle että sitä tuli oltua kusetettavissa.
Katsotaan nyt sitten miten yhtiön käy – löytyykö vielä tahoja jotka ovat valmiita hassaamaan rahojaan tähän toimintaan – mieleen tulee kyllä että Herlinin suvusta voisi löytyä valmiutta tällaiseen viherpesuun – moraaliposeeraus kun on heille niin luontevaa.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu