AY-liike uhkaa tuhota Suomen talouden

Hallitus ei ole ehtinyt toimia vielä montaakaan kuukautta kun AY-liike jo uhkailee yleislakolla. Sopii vain kysyä että kenenkä etuja AY-liike näillä toimillaan ajaa? Riikka Purra valtionvarainministerinä on ollut johdonmukainen edistäessään niitä lakeja jotka tekevät työn vastaanottamista kannattavaa. Sen lisäksi hallitus poistaa työttömien työnhakijoiden velvoitteen hakea uutta työpaikkaa työttömyyskorvauksen menettämisen uhalla – pelkästään nämä uudistukset parantavat työntekijän asemaa verraten aikaisempien hallitusten päätoksille koskien työttömien saamiseksi takaisin työelämään.

Vasemmisto on kautta aikain käyttänyt AY-liikettä ja ns. joukkovoimaa omien poliittisten tavoitteiden saavuttamiseksi – huolimatta siitä että jäsenistö ei aina ymmärrä miksi yritysten ajaminen taloudelliseen ahdinkoon voisi olla heille hyväksi – päinvastoin, jos yritys ei tuota voitollista tulosta se on pian entinen yritys. Voi siis todeta että AY-liike ei tässä tapauksessa edistä jäsenistönsä etua.

AY-liike ei saanut viime eduskuntavaaleissa yhtäkään ääntä – silti se toimii kuin sillä olisi koko työtätekevien kansalaisten mandaatti toimia vastoin kaikkien suomalaisten etuja vastaan.

Nyt vain toivoisi että Riikka Purra pitää päänsä – ei sanellen vaan kylmäpäisesti neuvotellen sellaisen sopimuksen jonka kaikki voisivat hyväksyä unohtamatta sitä että yritykset luovat sen hyvinvoinnin jonka avulla myös köyhimmistä ja vähäosaisista voidaan pitää huoli.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu