Biden ja tutkija Annala

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nuokkumista-ja-molayttelya-mita-euroopassa-vierailleen-joe-bidenin-kommahdyksista-pitaisi-ajatella/8280080

Ainakin ulkopoliittisen instituutin tutkija Annalan mielestä kaikki on mennyt ihan hyvin, sattuuhan noita mokia. Minulle ei ihan selvinnyt mitä ”tutkija” tarkoittaa sillä, että ”ihan hyvin on mennyt”.
Bidenhän on kompastellut kaikessa mihin on ryhtynyt: Meksikosta tulee tuhansittain laittomia siirtolaisia, Afganistanin evakuaatio-operaatio oli katastrofi , lakiesitykset eivät etene, Virginiassa vaalitappio, and so on…

Bidenin julkiset esiintymiset ovat myötähäpeää nostattavia , näistä riittää kuvamateriaalia youtuubista   yllinkyllin, tein niistä bloginkin pari kuukautta sitten, mutta ylläpito poisti blogin.

Mutta sitten Annalaan – miksi hän uhraa tutkijan auktoriteettinsa ideologiansa alttarille ja vielä parempi kysymys – miksi Ulkopoliittinen instituutti pitää tällaista ”tutkijaa” palkkalistoillaan, kun nainen suoltaa sellaista kuraa tutkijan auktoriteetilla, kaiken lisäksi tätä on jatkunut jo vuosia.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu