Biden tekee virheen suostuessaan neuvotteluihin Putinin kanssa

https://www.verkkouutiset.fi/suomi-ja-ukraina-puolustavat-tama-on-todellinen-uhka-vladimir-putinille/

Joe Bidenin hallinto on tekemässä virheliikkeen suostuessaan neuvottelemaan Putinin kanssa NATOn tulevasta roolista itälaajenemisen suhteen. Kun asetelma on se, että Venäjä uhkaa väkivallalla naapureitaan jos se ei saa Natolta vakuutusta siihen, että NATO pidättyy laajenemista itään ja vielä sen lisäksi vaatimuksiin kuuluu Venäjän rajalle sijoittuvien NATO-maiden riisuminen Venäjää uhkaavista pitkänkantaman ohjuksista, olisi Bidenin pitänyt kylmän rauhallisesti sivuuttaa tällainen uhkailu. Nyt, suostumalla neuvotteluihin, on Putin saavuttanut jo puolet tavoittelemaansa – hän pääsee istumaan Bidenin kanssa samaan pöytään tasavertaisena neuvottelukumppanina ja samaan aikaan iskemään kiilaa länsivaltioiden väliin.

Edward Lucas kiitteleekin presidentti Niinistöä  ja PM Marinia siitä, että nämä päättäväisesti torjuivat Venäjän puuttumisen Suomen omaan päätäntävaltaan NATO-asiassa. Lisäksi hän toteaa, että olisipa muillakin mailla kanttia tuomita selväsanaisesti Putinin uhkailu.

Nyt kun kerran Biden ja Putin kuitenkin tapaavat, voisi Biden kampaviinerin syötyään todeta Putinille, että kiitos kahvista, eiköhän tämä ollut tässä.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu