HS jatkaa epätoivoisesti kansan kasvattamista jotta nämä osaisivat äänestää oikein

Kirjoitin jokin aika sitten HSn toimituksen paniikista koskien hiljattain julkaistua galluppia jossa Perussuomalaiset olivat ensimmäistä kertaa äänestävien ykkös suosikki. Paniikki sen kuin pahenee – toimittaja Panu Jansson julkaissut Lasten HS:ssa kuvan jossa puolueiden puheenjohtajat esitellään naamapotrettien kera ja joiden yhteydessä lyhyesti kuvataan kunkin puolueen tavoitteet. Koska tämä juttu on tuttu kaikille en sen enempää palaa sen sisältöä ruotimaan, riittää kun totean että perussuomalaiset esitetään siinä huonossa valossa.
Jutun tehnyt Panu Jansson on sulkenut Twitter tilinsä peläten että niistä paljastuu hänen aikaisemmat juttunsa joista loistaa kritiikitön Marin-kultti- mm. yhtenä esimerkkinä juttu jossa hän kritisoi tulenpalavasti muuta mediaa siitä kun nämä julkaisivat pääministerin sekoilua jauhojenginsä kanssa – tämä oli asia joka Janssonin mielestä olisi pitänyt jättää julkaisematta koska se ei ollut relevanttia tietoa kansalle jaettavaksi.
Koska HS kokee että sen agenda ei uppoa enää äänestysikäisiin on sen propagandakoneisto suunnattu nyt lapsiin – toiveena tietenkin että nämä poliittisesti tabula rasat olisivat helpommin käännytettävissä – muutenhan olisi pelättävissä että HS häviää seuraavatkin vaalit.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu