HS joutui nöyrtymään murskaavan some-palauteryöpyn edessä

Viime perjantaina HS julkaisi pääkirjoituksessaan irvailevan artikkelin Saimi Hoyerin konkurssiin menneestä yrityksestä. Tekstin piti sisältää ironista pilkkaa luottokortti mainoksessa esiintyvästä Saimi Hoyerista ja jutun otsikko oli ”Luottokortti lakkasi toimimasta”. Jutun kirjoittajaa ei artikkelin yhteydessä julkaistu, mutta pääkirjoitus tiimin esimies on Saska Saarikoski joka ainakin on hyväksynyt kirjoituksen tai mahdollisesti jopa kirjoittanut sen.
Nyt sitten päätoimittajat yksissä tuumin pahoittelevat ko. kirjoitusta ja sanoivat että viestin sanomaa ei nyt saatu perille ja että kirjoituksen ironinen sävy oli epäonnistunut.

Hyvä Helsingin Sanomien toimitus – kyllä viesti meni perille ja se myös ymmärrettiin juuri niin kuin tarkoititte – lehtenne on avoimen yrittäjävihamielinen eikä se muuksi muutu millään anteeksi pyytelyllä. Onko niin että Herlinin suku on halunnutkin tästä lehdestään avoimen vasemmistolaisen aviisin valitsemalla entisten kommunistien jälkikasvua päätoimitukseen?
Ensin kirjoitetaan perättömiä uutisia Ville Rydmanista, tämän jälkeen Kaius Niemi örveltää kännipäissään parkkihallissa ja nyt tämä – ei ihme että Ville Rydman julkaisee HSn etusivulla mainoksen jossa todetaan – Kaikki mitä tässä lehdessä kirjoitetaan ei ole totta.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu