Huhut Putinin kuolemasta elävät sitkeänä

SVT Telegram -uutissivusto on näitten huhujen takana eikä tämä ole ensimmäinen kerta kun ko. uutissivusto on levittänyt perättömiä uutisia milloin mistäkin Putiniin liittyvistä terveysongelmista. Poikkeuksena on nyt se että aikaisempien tapausten kohdalla Venäjä ei ole kommentoinut niitä millään tavalla – nyt sitten Kremlin tiedottaja Peskov katsoo asiakseen kumota nämä huhut täysin perättöminä. Tämä tietenkin on lisännyt vettä myllyyn sillä aikaisempien kokemusten perusteella tällöin on osoittautunut että huhuissa on jotain perääkin. Tätä lausuntoa on sitten se siteerattu lähes kaikissa uutishuoneissa ja X-palvelussa on kymmeniä kommentteja asiaan liittyen.
Telegram väittää että se on käyttänyt lähteenään eläköityneitä tiedustelun saralla toimivia asiantuntijoita joskin näitä asiantuntijoita ei olla haluttu tuoda julkisuuteen omilla nimillään.
Putin itse esiintyi hiljattain Viktor Orbanin seurassa ja näytti varsin hyvinvoivalta. Herääkin kysymys mikä estäisi Putinia esiintymistä julkisesti jossain suorassa lähetyksessä jolloin huhuilta katkeaisi siivet. Vai onko näissä huhuissa sittenkin jotain perää?

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu