Koneen säätiö ja elonkapina

Herlinit rahoittavat hankkeita joiden tarkoituksena näyttää olevan kurjistaa tavallisten suomalaisten liikkumista ja elämää. Tähän tarkoitukseen on valjastettu ihmisiä joiden elämänkatsomus on kaventunut näkemään länsimainen kulttuuri ja yhteiskunta suurimpana vihollisena joka uhkaa luontoa ja ympäristöä. Herliinien dynastia ei näe tässä asiassa ongelmaa – heidän mielestään suomalaisten tulee kärsiä ja hävetä – olemmehan pahimpia luonnonvarojen kuluttajia verrattuna muihin maihin.

Elonkapina on työrukkanen jota Herlinin säätiö avokätisesti tukee – nämä ihmisvauvat tekevät kaikkensa jotta suomalaiset saataisiin luopumaan kaikesta siitä toiminnasta joka lisää suomalaisten hiilijalajälkeä ja nyt viimeisimpänä on pyritty hankaloittamaan lentomatkustamista.

Nyt olisi aika pohtia sitä että missä kulkee se raja jolloin tavallisen ihmisen kärsivällisyys loppuu – muualla Euroopassa se raja on jo ylitetty ja se näkyy siinä että näitä tien tukkijoita siirretään niskaperseotteella tien sivuun. Jostain syystä näitä tientukkijoita ei juurikaan maanteillä näy – olisikohan syynä se että näiden kermaperseiden herkät pyllyt eivät kestä lunta eikä pakkasta.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu