Länsi uppoaa…

Olen seurannut ihmetyksen vallassa viime päivien propalestiina -mielenosoituksia ympäri maailmaa. Suurimmat niistä ovat olleet länsimaailman kehdoissa – Berliinissä, Lontoossa, New Yorkissa, Washingtonissa, Kööpenhaminassa ja Tukholmassa muutamia mainitakseni. Ihmetykseni johtuu siitä että ensinnäkin niihin osallistuu enemmän ihmisiä kuin milloinkaan ennen – satoja tuhansia – ja toisekseen – mieltään osoittavat enimmäkseen valkoiset länsimaiden kansalaiset.
Tämän kaltaisia massa mielenosoituksia ollaan totuttu näkemään yleensä arabimaiden kaupungeissa joskaan ei näin massiivisissa mittasuhteissa johtuen siitä että nämä maat suhtautuvat kielteisesti suuriin massamielenosoituksiin ymmärrettävin syin.

Mikä sitten saa hyvinvoivat länsimaalaiset kannattamaan lähtökohtaisesti Hamasin kaltaista isisin metodit käyttöön ottanutta terroristijärjestöä jonka ainoa tarkoitus on suorittaa juutalaisten kansanmurha ja työntää juutalaiset ”joelta mereen”? Eikä mikään todiste Hamasin rikollisuudesta tai vauvojen pään katkonta videoista saa heitä muuttamaan mieltään – ei, sillä Israel on jo syntyessään pahuuden valtio.

Selitys on paljon syvemmällä – nämä länsimaiden hyödylliset idiootit ovat niitä samoja ihmisiä jotka seurasivat mielenosoituksissa silmät seisoen jotain greta thurnbergia, autistista koulunkäyntinsä kesken jättänyttä tyttöä imaginaarisen maailman tuhon pelossa. Kun nyt sitten avautuu uusi tilaisuus osallistua jälleen pelastamaan maailma juuutalaisilta kansanmurhaajilta ovat he valmiita uhraamaan kaiken ympärillä olevan länsimaisen kulttuurin ja sivistyksen sekä panemaan polvilleen kaikki yhteiskunnan toiminnot ja talouden ymmärtämättä että heidän oma toimeentulonsa on niiden varassa – yhteiskunta kun heidät elättää.

Miten sitten Suomessa? Onneksi olemme tolkun kansaa kiitos maltillisen maahanmuuton ja vihervasemmiston marginaalisen aseman suomalaisessa yhteiskunnassa. Kuitenkin joukkoomme mahtuu muutamia kellokkaita kuten Veronika Honkasalo ja Jussi Saramo ja muutama muukin viherhörhö jotka kuitenkaan eivät omaa minkäänlaista karismaa villitäkseen kansanjoukkoja antisemitismiin joka on stanssattu vasemmistolaisesti ajattelevien dna:han.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu