Lintilän kujanjuoksu

Matias Turkkila avaa Suomen Uutisessa ministeri Lintilään liittyvää tapahtumaketjua, joka hämmentää Kepun vaaleihin valmistautuvaa eliittiä. Kaikki sai alkunsa Lintilän Whatsapp-viestistä jonka sisältö loukkaa PM Sanna Marinia, tästä kirjoitinkin taannoin. Viesti oli osoitettu Kepun sisäiselle Whatsapp-ryhmälle nimeltään Salin tuki.
Joku ryhmän jäsen vuotaa tämän viestin ulkopuolisille ja Mikko Kärnä, tämä Kepun kestosählääjä, menee ja vaatii poliisitutkintaa, koska ilmenee että ministeri Lintilä väittää että hänen tilinsä on kaapattu, joku muu on ollut viestin lähettäjä. Tämän jälkeen IL paljastaa että Lintilä on ollut juovuksissa viestiä lähettäessään ja siitä sitten repeää sotku jota ruoditaan parhaillaan mediassa ja twitterissä.
Juoppoilun todisteena media esittääkin lukuisia esimerkkejä alkaen Suomi-areenaan tehdystä taksimatkasta erilaisiin julkisiin esiintymisiin jne.

Matias Turkkila kysyykin kolumnissaan että eikö tässä tapahtumaketjussa olekin tuttuja piirteitä joita yhdistää vaalien läheisyys – Lintilään liitetyt alkoholin käyttöväitökset virkatilaisuuksissa ja aikanaan Katri Kulmiin eroon johtanut esiintymiskoulutussotku joka vuodatettiin medialle Kepun sisäpiirissä. Kaikille näille tapahtumille on siis yhteistä se että joku sisäpiiriläinen on vuotanut asiat julkisuuteen – taksimatkalla Poriin autossa oli autonkuljettajan lisäksi vain Lintilän oma poliittinen avustaja ja avustajaa myös syytettiin Kulmuninkin pj-tien katkaisseen kurssitukseen liittyvien epäselvyyksien julki tulo.

Mitä ilmeisimmin Lintilän horjuttamisen taustalla on halu päästä eroon PJ Saarikosta ja tämän varmaan tietää parhaiten Saarikko itse – hänen epäkiitollinen tehtävänsä on saattaa Kepun vaalivankkurit hymyssä suin katkeraan finaaliin.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu