Lohdullisia uutisia

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/metsa/artikkeli-1.1627820

Näin viikonloppuaamuisin korien ruokinnan ja ulkoilutuksen lomassa on aikaa selailla lehtiä ja ihmetellä maailman menoa, kas kun koirani eivät vielä usko, että ollaan siirrytty talviaikaan.

MT:n juttu käsittelee ilmaston muutosta ja erityisesti kiinnittää huomiota siihen seikkaan, että CO2-pitoisuudet eivät ole nousseet kymmeneen vuoteen päinvastoin kuin meille on kerrottu tiedotusvälineissä. Luulisi tämän olevan lohdullinen tieto kaikille alarmisteille ja lämpötilan vakijoille, joiden aika menee murehtiessa tuleeko tänäänkin tupruteltua päästöjä yli sallitun kiintiön. Tämän uutisen luettuaan he voivat lohdullisin mielin ainakin hetken olla huolehtimatta omista hiilivarpaanjäljistään – ja etenkin naapurin, joka röyhkeästi nautiskelee uudenkarhean diesel mersunsa ajomukavuudesta ja jouhevasta menosta.

Muuten Maaseudun Tulevaisuus on jämpti lehti, ei kouhkaile joutavuuksia eikä opeta meille lukijoille miten politiikasta pitää oikeaoppisesti ajatella eikä varsinkaan panikoi minkään ilmastokriisien edessä.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu