Myyrmäen skuuttionnettomuus

Mikään ei voisi olla hirveämpää vanhemmille kuin kuulla että oma lapsi on joutunut liikenneonnettomuuteen ja vielä niin että se kaikkein kauhein tapahtuu – oma lapsi kuolee – kaikki myötätuntoni on tässä asiassa vanhempien puolella.

Se miksi tämä tapahtuma aiheuttaa minulle tarpeen kirjoittaa asiasta on se miten media tuoreeltaan uutisoi tapahtuneesta tragediasta. Tulokulma uutisissa oli se että – vaikkakin peitellysti – autoilija olisi ollut jotenkin yksin syypää tapahtuneeseen onnettomuuteen. Kun selvisi että ko. autoilija oli nainen (ilman muuta etuoikeutettu hyväosainen) ja mikä pahinta – kuljettaja ajoi maasturi Mersulla (täysin anteeksiantamatonta) minkä vuoksi case closed – kuljettaja on syyllinen.

Tosi asiassa skuutti ajoi samansuuntaisesti Mersun kanssa ja kääntyi täysin yllättäen suojatiellä suoraan auton alle jolloin skuutissa olleet kolme 12-vuotiaisita lasta loukkaantuivat ja myöhemmin yksi heistä kuoli.

Viestipalvelu X oli tuoreeltaan turvoksissa twiiteistä jotka lonkalta tuomitsivat autoilijan ja tästä saamme kiittää iltapäivälehtiä ja niiden ahneutta saada klikkejä malttamatta antaa poliisin tutkia ensin kyseistä onnettomuutta ennen uutisointia.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu