Ohisalo haluaa maanviljelijät maksumiehiksi pellonraivauksesta

Ympäristöhulluus ei ota laantuakseen, sen takaa Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo ehdottaessaan maanviljelijöille lisärasitusta mikäli he aikovat raivata lisää peltomaata omistamistaan metsistä. Hän perustelee näkemystään sillä että Suomi ei saavuta hiilinielutavoitteitaan mikäli metsiä raivataan viljelyskäyttöön. Maanviljelijät kamppailevat suurissa kannattavuus ongelmissa ja maailmaa uhkaa ruokakriisi mutta Ohisalo sen kun piiskaa vaatimuksillaan jo valmiiksi kurjistettua kansanosaa – heitä, jotka työllään takaavat Suomen huoltovarmuutta.  Eikä tässä kaikki – EU komissio uhkaa Suomea miljardien lisälaskulla mikäli Suomi lipeää hiilinielutavoitteistaan ja tätä Vihreät komppaavat.

On jotenkin hirmuista että meillä on politiikkoja jotka tuosta vaan ovat valmiita uhraamaan uutterien maatalousyrittäjien elinkeinon vedoten imaginaarisiin ilmastouhkiin. Eikö Hollannin ja Sri Lankan kansannousut ole opettaneet tälle politiikan kevytkenkäiselle liihottajalle mitään?
Nouseeko maanviljelijät barrikaadeille tämän takia kuten Hollannissa? Järjestetäänkö massamielenosoituksia toreilla uhkaavan ruokapulan ja ruuan hinnannousun vuoksi?
Pelkäänpä että mitään ei tapahdu – tämä lampaiden lailla määkivä  orjakansa ei siihen kykene vaan maksaa kiltisti kohonneet ruoka- ja polttoainekustannukset aivan kuten tähänkin asti.

+18
Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu