Oikeusministeri Leena Meri ei ole vesittämässä oikeuslaitoksen ja tuomarien riippumattomuutta

Päinvastoin kuin tendenssimedia HSn johdolla väittää oikeusministeri Leena Meri ei ole kaatamassa hanketta jolla pyritään vahvistamaan oikeuslaitoksen riippumattomuutta. Tätä lainmuutosta on valmistellut oikeusministeriön virkamieskunta joka jostain syystä ei ole ottanut huomioon sitä että ko.lakihanketta ei ole sisällytetty hallitusohjelmaan.
HS on tänään julkaissut oikeusministeriön kansliapäällikkö Pekka Timosen vastineen aiheesta.Tässä HSn sivuilta suora sitaatti:

”Oikeus­ministeriön kanslia­päällikkö Pekka Timonen puolustaa ministeri Leena Merta
Timosen mukaan oikeusministeri ”ei ole vesittänyt mitään” vaan päinvastoin mahdollistanut sen, että työtä oikeuslaitoksen riippumattomuuden vahvistamiseksi jatketaan.”

Jotta näin voitaisiin tehdä ministeri Leena Meri päätti muuttaa lakihankkeen muistion muotoon jotta työ etenisi – joka tapauksessa asiasta tulisi päättämään vasta seuraava hallitus.

Tällä blogialustalla Tuomaala kerkesi jo repiä ihokkaansa kirjoittaessaan tästä aiheesta blogin joka tyypillisesti sisältää tuttua persuvastaista höttöä joihin fantasioihin hän löyhästi yhdistelee mediasta löytämiään asiaansa tukevia lähteitä sen kummemmin pohtimatta ovatko ne edes totta.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu