Onko Suomi ajopuu – jälleen

Historian lehdet havisevat – maailma ympärillämme kuohuu ja lähi viikkoina tai kuukausina tapahtuu asioita jotka arvaamattomuudellaan voi yllättää kaikki skenaariot siitä mitä on nyt vaikea kenenkään hahmottaa, edes asiaan perehtyneiden. Musta joutsen on kuitenkin havaittu – se oli Venäjän hyökkäys Ukrainaan, ja siltä pohjalta pitäisi suunnata fokus takaisin palloon ja jättää kaikki kansakuntamme selviämisen kannalta epäolennaiset asiat marginaalin – niin ilmaston muutos kuin Fortumiin menetetyt miljardit – niitä ehditään puimaan myöhemminkin.
Surullista kyllä , juuri se mitä ei saisi suvereenin valtakunnan kohdalla sallia tapahtuu juuri nyt – tuhansia venäläisiä ylittää rajamme joka päivä ja varmaan perusteluin syin, en näitä nuoria poikia siitä syyttää, mutta eivät nämä pojat rajan ylittäessään muutu länsimaisia arvoja kunnioittavaksi , Suomen etua ajaviksi kansalaisiksi niks naks.
Tämä ajopuu vertaus on kieltämättä vähän kökkö, 1939-44 johtajillamme ei todellakaan ollut vaihtoehtoja – nykyiselle hallituksellemme niitä on jo tarjottu jo viikkokausia – mitään ei tapahdu.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu