Pääministeri, Elina Lappalaisen blogi
Yksi parhaista kiteytyksistä pääministerimme viime aikaisista pääministeri-instituutin ravistelusta.
https://t.co/0tHy1GT8Jw
Yksi parhaista kiteytyksistä pääministerimme viime aikaisista pääministeri-instituutin ravistelusta.
https://t.co/0tHy1GT8Jw
https://t.co/0tHy1GT8Jw
Ilmoita asiaton viesti
Hieno analyysi valtakuntamme tilanteesta!
Ilmoita asiaton viesti
Sakki, kiitos. Lappalaisen erinomainen kirjoitus pitäisi julkaista jokaisessa maassamme ilmestyvässä lehdessä.
Ilmoita asiaton viesti
’Kilpaileva’ kirjoitus:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009019831.html
”Ulla Appelsinin kommentti: Mikä sama ongelma yhdistää sekä Marin- että Loiri-keskustelua?”
Ilmoita asiaton viesti
Laitan tähän alkuun tiedoksi – tuolla alempana on väärää tietoa – että
tämän blogin kirjoittaja Lappalainen on tämä
https://elinalappalainen.net/esimerkkisivu/
ja toimittaja, Tieto-Finlandia voittaja on tämä
https://www.elinalappalainen.fi/tietoa-minusta/
Ilmoita asiaton viesti
Hyvä Birgitta, ihmettelinkin. Olisi luullut Tammelankin ihmettelevän, mutta se olisi kai ollut liikaa vaadittu.
Tuollainen ”kasvuyrityksistä” kirjoitteleva jakkupukutäti olisi tuskin kiinnostunut eläinten oikeuksista.
Ilmoita asiaton viesti
Tässä lainaus tekstin parhaasta osasta:
”Marinin osalta ei voida kiistellä poliittisista mielipiteistä ja toimintatavoista, koska niitä ei juurikaan ole. Hän ei johda politiikkaa toimillaan tai ongelmanratkaisuehdotuksillaan.
Myöskään media ei niistä kirjoita, koska niitä ei ole. Jos suosio pohjautuisi tekoihin ja ehdotuksiin, puhuisimme politiikasta emme muodista ja bileistä.”
Ilmoita asiaton viesti
Ihan löysää tekstiä.
”Marinin osalta ei voida kiistellä poliittisista mielipiteistä ja toimintatavoista, koska niitä ei juuri ole. ”
No poliittisia mielipiteitä on juuri nähty viisumikokouksessa. Ja poliittisia mielipiteitä jotka on pämin ilmaisee koko hallitus. Sitähän se pääministeriys muun muoassa tarkoittaa.
Toimintatapoja on aina. Kysymys voisi olla ovatko ne hyviä.
Ilmoita asiaton viesti
Marinin osalta ei voida kiistellä poliittisista mielipiteistä ja toimintatavoista, koska niitä ei juurikaan ole
——————————————
Pääministerilläkö ei ole poliittisia mielipiteitä? Ei hyvää päivää kuinka typerää tekstiä.
Ilmoita asiaton viesti
Kaikesta huolimatta – vaikka muita linjauksia ja tekoja ei tämä hallitus tekisikään – itselleni koko hallituksen paras saavutus oli hävittäjien valinta ja natoon hakeutuminen. Marinin kunniaksi on sanottava että hän ei päästänyt puolueensa pölyttynyttä vanhan kaaderin politiikkoja sössimään näitä hankkeita.
Ilmoita asiaton viesti
Marin haisteli kansan mielipiteen muutosta NATO:n suhteen ja käänsi takkinsa. Ei siinä muusta ollut kyse.
Ilmoita asiaton viesti
Lahnakoski, jos olisit seurannut kuinka länsi-orientoitunut Marinin on aina ollut, ei sinullekaan olisi tullut yllätyksenä Marinin Nato-myönteisyys. Elina Lappalainen katsoo asioita Keskustapuolueen silmälasien kautta, kepulainen kun on.
Ilmoita asiaton viesti
DEMARI kun on niin katsoo asioita punaisten demarilasien kautta.
Ilmoita asiaton viesti
Ehkäpä, mutta teen sen kyllä piiloutumalla joksikin muuksi mitä en ole. Lappalaisen olisi ollut syytä tuoda esiin poliittisen kytkennän keskustaan, syystä, että blogi oli puhtaasti puoluepoliittinen blogi, mutta kepulaisen tapaan liero mikä liero.
Ilmoita asiaton viesti
Nythän aito demari totuuden murjaisi. ” Lappalaisen olisi ollut syytä tuoda esiin poliittisen kytkennän keskustaan, syystä, että blogi oli puhtaasti puoluepoliittinen blogi, mutta kepulaisen tapaan liero mikä liero”. Demarin vaatimus on todella tärkeä. Kaikkien Puheenvuoroon kirjoittavien henkilöiden on aloitettava blogikirjoituksensa tuomalla esiin sen, että blogi on puhtaasti kirjoittajan edustaman poliittisen aatesuunnan näkemys. Tästä loistavasta vaatimuksesta demari Granlund ansaitsee vähintään kolme papukaijamerkkiä.
Tosin Lappalainen itse ei ole julkaissut kirjoitustaan Puheenvuorossa vaan se on blogikirjoituksen julkaisseen Tapio Sakin ”lainaama”.
Granlundille tiedoksi, kepulaiseksi lieroksi nimittämäsi Elina Lappalainen on palkittu mm. Tieto Finlandia- palkinnolla.
Ilmoita asiaton viesti
Sinulla on nyt mennyt nimikaimat sekaisin.
Tämän blogin kirjoittaja Lappalainen on tämä
https://elinalappalainen.net/esimerkkisivu/
ja toimittaja, Tieto-Finlandia voittaja on tämä
https://www.elinalappalainen.fi/tietoa-minusta/
Ilmoita asiaton viesti
Granlund, lue Iltasanomien päätoimittajan Ulla Appelsinin erinomainen kirjoitus tämän päivän Iltasanomista. Odotan suurella mielenkiinnolla minkä puolueen puoluepoliittiseksi kirjoitukseksi todistat Appelsinin kirjoituksen. Olisiko vaikka demaripuolueen ”lieron”.
Ilmoita asiaton viesti
Säälittävä täti, joka yrittää vielä kirjoitella kolumneja jutuista, jotka jo painuneet taka-alalle. Kiinnostavampaa on kuka murhasi Darjan ja kuka ryssä murhataan seuraavaksi.
Ilmoita asiaton viesti
”Säälittävä täti”. Olipa todella ala-arvoinen nimittely Tieto Finlandialla palkitusta 38-vuotiaasta toimittaja-kirjailijasta.
Ilmoita asiaton viesti
Palkinto on näköjään mennyt sitten ihan väärään osoitteeseen.
P.S. Jos Tammela tietäisi, mistä kirjasta Lappalainen palkintonsa sai, niin voisi mennä pihvi väärään kurkkuun😁
Ilmoita asiaton viesti
Kyllä tiedän, joten pihvit eivät ole menneet väärään kurkkuun, ei ainakaan minulla.
Ilmoita asiaton viesti
Näränen, kannattaa lukea Iltasanomien päätoimittajan Ulla Appelsinin todella erinomainen kirjoitus tämän päivän Iltasanomista.
Odotan mielenkiinnolla, minkä tuomion annat hänelle.
Ilmoita asiaton viesti
Saman kuin Lappalaiselle. Jaksavat vielä märehtiä tuota kun itänaapurissa tapahtuu paljon mielenkiintoisempaa.
Ilmoita asiaton viesti
Kiitos, et pettänyt odotuksiani! Vai että ”itänaaputin” tapahtumilla pitäisi lopettaa Marinin biletyksen kirjoittelu. Olet sinä varsinainen demokratian esitaistelija.
Ilmoita asiaton viesti
Korjasin lyöntivirheen, jonka olin jättänyt kokeillakseni huomaatko. Saathan sinä ja tuo täti-ihminen kirjoitella tuosta vielä ensi vuonnakin. Pohtikaa mitä huumeita Marin käytti, montako siideriä joi niiden oheen ja tuliko raskaaksi tanssittuaan jonkun laulajan kanssa. Muut uutiset ovatkin sen verran vähäpätöisiä, että niitä voivat pohtia muut.
Muuten, jätin sinulle pähkinän: etsi kirjoitusvirhe tästä.
Ilmoita asiaton viesti
”Hyvät toverit….”
Ilmoita asiaton viesti
Omasta puolestani voin sanoa, että jos espoolainen Jarno Limnell asettuu kokoomuksen ehdokkaaksi ensi eduskuntavaaleissa Uudenmaan vaalipiirissä, äänestän häntä. Kirjoittanut erinomaisia artikkeleita Suomen turvallisuusuhista tänne Puheenvuoroon.
Ilmoita asiaton viesti
Tammikuussa 2022 pääministeri Marin vakuutti ettei Suomi liity Natoon hänen hallituskautensa aikana. Miten tämä osuu yksiin Granlundin vakuuttelun kanssa?
Ilmoita asiaton viesti
Marin vastasi 2019 EK-vaaleissa / Ylen vaalikone
Nato-jäsenyys vahvistaisi Suomen turvallisuuspoliittista asemaa.
täysin eri mieltä
https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaali2019/8/ehdokkaat/549?lang=fi-FI
Ilmoita asiaton viesti
Siperia opettaa. Marin vei Suomen Natoon. Niinistö vikisi ensin ja kyseli vastuunkantajaa. Marin otti vastuun kutsumalla kaikkien puolueiden johdon neuvonpitoon. Tämä olisi ollut ulkopolitiikasta vastaavan presidentin tehtävä, mutta hänestä ei siihen ollut. Kun puolueiden kanta oli selvillä, niin Niinistö ryhtyi kyllä sitten ansiokkaasti ajamaan jäsenyyttämme maailmalla. Jos Rinne olisi ollut vielä pääministerinä, niin tuskin olisimme nyt liittymässä Natoon. Ja sitten jotkut pohtivat, mitä mahdettiin hoilata jollain videolla, jolla pääministerin nähtiin tekevän jotain niin poikkeuksellista kuin tanssivan! Pitäisikö itkeä vai nauraa?
Ilmoita asiaton viesti
Niinistö toimi juuri niin kuin pitikin. Hän ei myöskään antanut mitään selkeeä tietoa ”vihollisille” Suomen aikeista ennen kuin asia oli täällä sisäisesti vahvistettu.
Hänen kantansa Natoon on kyllä tullut vuosien varrella selväksi.
Presidentin vain ei pidä toimia agitaattorina.
Ilmoita asiaton viesti
Jocke älä nyt taas viitsi. Niinistö kannatti Suomen natojäsenyyttä ennen presidentiksi tuloaan, presidenttinä hän vastusti sitä. Tämä käy ilmi hänen lukuisista kannanotoistaan ja haastatteluistaan.
Kun Venäjä oli hyökännyt Ukrainaan 24.2. Suomen natojäsenyyden gallupkannatus nousi huimasti ja enemmistö suomalaisista kannatti sitä. Kun Niinistö oli aikaisemmin vedonnut gallupeihin, niin nyt hän ryhtyi vähättelemään niitä. Niinistö vaikersi kuka ottaa vastuun natojäsenyyden hakemisesta, hänelle ei juolahtanut mieleen että hänet oli valittu ulkopolitiikasta vastaavaksi tasavallan presidentiksi. Marin toimi ja kutsui kaikkien eduskuntapuolueiden johdon neuvonpitoon selvittämään kansanedustajien kannan Suomen mahdolliseen natojäsenyyteen, saataisiinko sille riittävä kannatus eduskunnassa. Tästä Suomen natojuna lähti liikkeelle. Tämä olisi ollut presidentin tehtävä, mutta Niinistöstä ei ollut tekemään sitä. Kun puolueiden kanta oli saatu selville ja tiedettiin että eduskunta tulee äänestämään jäsenyyden puolesta, niin Niinistökin ymmärsi viimein tulla mukaan ja alkoi ajaa ulkomailla jäsenyysaiaamme. Siitä kiitos hänelle, mutta ratkaisevalla hetkellä hänestä ei ollut käyttämään momentumia hyväksi, Marinista oli.
Syynä lienee se, että Niinistö oli Moskovassa peloteltu. Marin sen sijaan edustaa uutta polvea, joka ei ole ravannut Moskovassa suomettumassa, vaan ajattelee länsimaisittain.
En kannata Marinin hallituksen talouspolitiikkaa ja minusta on hyvä, että vaalien jälkeen meille tulee kokoomusjohtoinen hallitus. Vaaleissa äänestän kokoomuksen ehdokasta, kuten olen aikaisemminkin tehnyt kokoomuksen Nato-myönteisyyden vuoksi. Mutta tulen olemaan ikuisesti kiitollinen Marinille siitä, että hänellä oli kanttia ottaa johtajuus kriittisellä hetkellä. Sen rinnalla minulle on yhdentekevää, kuinka villisti hän on tanssinut, onko pussannut jotakin ja kuinka monta sidukkaa juonut.
Ilmoita asiaton viesti
Kumpikohan jahkaili: Niinistö soitti Bidenille tammikuussa kun Marin oli vielä tällä kannalla 20.1.:
Pääministeri Marin Reutersille: Suomen liittyminen Natoon ”hyvin epätodennäköistä” tällä hallituskaudella
JANUARY 18, 2022
President Joseph R. Biden, Jr. spoke today with President of Finland Sauli Niinistö. The two leaders discussed their shared concern over Russia’s unprovoked military build-up on Ukraine’s borders. They also discussed the importance of Finland’s close defense partnership with the United States and with NATO to ensure security in northern Europe.
https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2022/01/18/readout-of-president-bidens-call-with-president-sauli-niinisto-of-finland/
ja kävi Washingtonissa tapaamassa Bideniä 4.3.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tapasi Yhdysvaltojen presidentti Joe Bidenin keskellä turvallisuuspoliittista turbulenssia. Historiallisen tapaamisen tuomisina oli prosessi, jonka myötä kahdenväliset suhteet syventyvät.
Niinistö kertoi, että keskustelujen aikana presidentit päättivät soittaa yllätyspuhelun Ruotsin pääministeri Magdalena Anderssonille, joka on puolestaan tulossa vierailulle Suomeen yhdessä puolustusministeri Peter Hultqvistin kanssa.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/115879c5-14e7-497d-ac08-b99df407b5ca
Ilmoita asiaton viesti
Marin muutti kantansa, kun Venäjä oli hyökännyt 24.2. Ei noissa Niinistön yhteydenpidoissa mistään natojäsenyyden hakemisesta sovittu, vaan pyrkimyksestä tiivistää sotilaallista yhteistyötä. Suomen natojuna lähti liikkeelle, kun eduskuntapuolueiden johtajat kutsuttiin koolle Marinin toimesta. Tämä olisi pitänyt itse asiassa Niinistön tehdä, mutta hän jahkaili. Lue kommenttini Rantaselle tässä säikeessä.
Ilmoita asiaton viesti
”Marin muutti kantansa, kun Venäjä oli hyökännyt 24.2.”
Joku linkki?
” Ei noissa Niinistön yhteydenpidoissa mistään natojäsenyyden hakemisesta sovittu, vaan pyrkimyksestä tiivistää sotilaallista yhteistyötä.”
Ja siksi Biden ja Niinistö päättivät soittaa Washingtonista 4.3. Ruotsin pääministerille, niinkö?
Ilmoita asiaton viesti
Linkkejä en osaa laitella, mutta tässä pieni aikajana.
Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24.2.
Niinistön lausunnot 28.2. herättivät laajaa kritiikkiä. Niinistö sanoi, että jonkun on vastattava, mitä sitten tapahtuu jos Suomi hakee Naton jäseneksi. Niinistö korosti Venäjän reaktioita Suomen natojäsenyyteen: ”Vaativat tarkkaa mietintää ne seuraamukset”.
Oma huomautus: perustuslain mukaan tasavallan presidentti vastaa yhdessä valtioneuvoston kanssa Suomen ulkopolitiikasta. Eli kenenköhän pitäisi vastata?
Seuraavana päivänä 1.3. Marin kutsui koolle eduskuntaryhmien puheenjohtajat turvallisuuspoliittisen tilanteen vuoksi. ja tästä Suomen natojuna lähti liikkeelle. Tämähän olisi kuulunut tasavallan presidentin tehdä, mutta se jäi pääministerin harteille. Eli hän otti vastuun jota Niinistö peräänkuulutti. Ei minulla ole tietoa, mikä hänen oma kantansa oli, mutta hän pani junan liikkeelle. Niinistön kanta oli tuossa vaiheessa selvästi vielä kielteinen.
Jo pelkästään aikaisemmin laittamastasi linkistä selviää, että ei tuossa 18.1. mitään Suomen natojäsenyyden hakemisesta sovittu, vaan aivan muusta.
Mitä tulee 4.3. tapaamiseen, niin ei siinäkään mistään natojäsenyyksien hakemisesta sovittu. Neljä päivää myöhemmin 8.3. Magdalena Andersson ilmoitti, että jos Ruotsi hakisi Naton jäseneksi, se horjuttaisi Euroopan turvallisuustilannetta.
Seija, olen aikaisemmin arvostanut sitä, että poimit hyviä linkkejä kommentteihisi. Ei millään pahalla, mutta huomasin nyt että et sinä niistä taida sittenkään paljoa ymmärtää.
Ilmoita asiaton viesti
”Seuraavana päivänä 1.3. Marin kutsui koolle eduskuntaryhmien puheenjohtajat turvallisuuspoliittisen tilanteen vuoksi.”
1.3. 5:20 julkaistiin Ylen uutinen/gallup:
Suomalaisten Nato-kanta kääntyi jyrkästi – muutos lienee pysyvä ja pakottaa päättäjät ulos kuorestaan, tutkijat uskovat
Politiikan tutkijat pitävät käännöstä suomalaisten Nato-kannatuksessa järisyttävänä.
Ylen kyselyn mukaan 53 prosenttia suomalaisista kannattaa Suomen liittymistä sotilasliitto Naton jäseneksi. Suomalaisista 28 prosenttia vastustaa ja 19 on kannastaan epävarmoja.
https://yle.fi/uutiset/3-12337319
”Jo pelkästään aikaisemmin laittamastasi linkistä selviää, että ei tuossa 18.1. mitään Suomen natojäsenyyden hakemisesta sovittu, vaan aivan muusta.”
Arveletko todella, että USA:n hallinnon sivuilla mainittaisiin tarkkaan mistä keskusteltiin?
”Mitä tulee 4.3. tapaamiseen, niin ei siinäkään mistään natojäsenyyksien hakemisesta sovittu. Neljä päivää myöhemmin 8.3. Magdalena Andersson ilmoitti, että jos Ruotsi hakisi Naton jäseneksi, se horjuttaisi Euroopan turvallisuustilannetta.”
Ei olisi voitukaan sopia, eihän se ollut Niinistön päätettävissä. Syytä siihenkään miksi Biden ja Niinistö päättivät soittaa Anderssonille kesken keskustelunsa ei ilmoitettu, mutta Suomen ja Ruotsin turvallisuuteen se todennäköisesti liittyi. Ruotsin demarien kääntyminen Naton kannalle kesti kauemmin kuin Suomessa, joten Anderssonin ilmoitus 8.3. ei siinä vaiheessa yllättänyt.
Ilmoita asiaton viesti
Kuten huomaat Seija, sinulla ei ole mitään tietoa mistä Niinistö ja Biden ovat keskustelleet, muuta kuin viralliset tiedonannot. Ei Niinistö ole tietenkään mitään lupauksia ole voinut Bidenille antaa. Natojuna lähti liikkeelle Suomesta, ei Niinistön ja Bidenin keskusteluista. En oikein ymmärrä miksi tuota tosiasiaa yritetään vääntää muuksi. Halutaanko nostattaa Niinistölle jonkinlaista sädekehää Suomen viemisestä Natoon?
Ilmoita asiaton viesti
”Halutaanko nostattaa Niinistölle jonkinlaista sädekehää Suomen viemisestä Natoon?”
Ei suinkaan, mutta kuten varmasti tiedät niin Nato-jäsenhakemuksen päättämisessä oli paljon selvitettävää, kuten harmaa aika ennen jäseneksi hyväksymistä ja sillehän oli saatava jonkinlaiset turvatakuut. USA oli siinä avainasemassa, Niinistö sai Bidenille audienssin alta aikayksikön ja siitäkin varmaan keskusteltiin.
Joe Biden lupaa Suomelle ja Ruotsille tukea ja turvaa maiden Nato-jäsenyysprosessin ajalle.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/joe-bidenilta-lausunto-suomen-nato-hakemuksesta-kommentoi-myos-turkkia-lyhyesti-turvatakuut-nousivat-poydalle/bf648f05-24d2-4415-9111-ac4d6ac80cea
Ilmoita asiaton viesti
Marin itse sanoi että hänen Nato-kantansa muuttui pääministerikauden aikana. https://yle.fi/uutiset/3-12445988 Uskoo ken tahtoo.
Näin huhtikuussa:
”Pääministerin Nato-kantaa ei tarvitse enää arvuutella, vaikka hän ei itse sitä suoraan vielä sanokaan. Jäsenyyttä ei ole haettu, mutta Marin selvästi kannattaa Nato-jäsenyyden hakemista.”
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8b48ea0-1237-4652-9051-7365ef360d8f
Ilmoita asiaton viesti
Juuri näin Tapio. Olen odottanut Suomen Natoon liittymistä kolmekymmentä vuotta ja pelännyt koko ajan, että se ei onnistu, vaan liu’umme Venäjän etupiiriin. Kun se nyt onnistui, josta suurin kiitos kuuluu kansalle ja sen valitsemille kansanedustajille ja toiseksi suurin Marinille, niin minulle on herttaisen yhdentekevää, kuinka villisti Marin on tanssinut ja kuinka monta sidukkaa bileissä juonut! Luulen että sinustakin.
Ilmoita asiaton viesti
On itsepetosta kehua pääministerin natomyönteisyyttä. Kyllä hän oli natoa vastaan. Ei tarvitse, kuin kuunnella uusiksi pm uudenvuoden puhe. Ei natoon minun vahtivuorollani oli varmaankin pääviesti. Pohjattoman typerä veto venäjän keskittäessä joukkoja ukrainaa vastaan. Juuri sitä mitä putin halusi kuulla. Kiitettävän nopeasti hän käänsi kyllä kelkkansa kansan pakottamana. Mitään poliittista johtajuutta siinä ei kyllä ollut. Eikä sitä ole ollut missään tämän hallituksen käänteissä. Kaikki vaikeudet on sysätty eteenpäin.
Kyllä tuossa pm blogissa hyvin on kuvattu tilanne mihin on tultu. Hallitus siirtää vastuun tuleville. Lindtmankin vielä keuhui radin ykkösaamussa vahvaa valtion taloutta. Eikä tomittelija siihen tietenkään mitenkään puutu. Media on vahvasti kallellaan sosialismiin.
Ilmoita asiaton viesti
Niin, tämä päätös jää historiaan – muu poliittinen pintavaahto haihtuu unholaan.
Ilmoita asiaton viesti
Touche !
Ilmoita asiaton viesti
Sanna Marinillahan menee aika hyvin. Mitä nyt sai negatiivisen tuloksen testistä, mutta vaalivideo on levinnyt räjähdysmäisesti kansan pariin. Eikö?
Ilmoita asiaton viesti
Näinkin sen voi nähdä, kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta, vai …
Ilmoita asiaton viesti
Marin voi nyt sanoa, että on ainoa poliitikko, joka on testeissä todettu huumeita käyttämättömäksi. Muista ei ole varmuutta😁
Ilmoita asiaton viesti
Ensi keväänä on eduskuntavaalit ja silloin on mahdollista saada uusi pääministeri.
Pääministeri ehdokkaina ovat Orpo ja Purra. Pitäisikö olla huolissaan?
Ilmoita asiaton viesti
Eivät persut pääse hallitukseen. Kokoomus ei saisi kokoomus+ persut- hallitukseen kuin kristilliset ja Hjalliksen, eikä sillä muodosteta enemmistöhallitusta. Sakari Puisto olisi maltillisena puheenjohtajana voinut saada persut laajaan koalitiohallitukseen, mutta Purrasta ei siihen ole. Tuhosi mahdollisuudet viimeistään, kun vaati Marinia huumetestiin. Tuolla ihmisellä ei ole pätkääkään poliittista silmää.
Ilmoita asiaton viesti
Mikähän puolue mahtaisi lähteä mukaan kokoomuksen leikkauskelkkaan? Edes persut ei siihen lähde, puhumattakaan noista ituhipeistä.
Ilmoita asiaton viesti
Onko Näränen saanut valtiojohdolta luvan päättää, mitkä puolueet pääsevät ensi kevään vaalien jälkeen hallitukseen.
Ilmoita asiaton viesti
Kunhan spekuloin, sinäkin saat.
Ilmoita asiaton viesti
Ei tarvitse olla huolissaan, kyllä Marin ja LSDP voittaa. Äänivyöry sateenkaari ja ns vapaiden nautintoaineiden yhteisöiltä.
https://www.seiska.fi/Kotimaa/Taas-uusi-kohuvideo-Sanna-Marinista-paaministeri-kiehnasi-kuumasti-Sabina-Sarkan-kanssa
On meillä rohkea ja edustava politiikko!
Ilmoita asiaton viesti
Kyllä pitäisi. Orpo olisi yhtä surkea pääministeri kuin Katainen oli. Samasta syystäkin vielä, politiikka on hänelle henkilökohtaisen tulonhankkimisen väline, ei hän ole maata eikä maailmaa muuttamassa paremmaksi.
Ilmoita asiaton viesti
Mikä ei suinkaan tarkoita että olisi huonompi kuin sosialistitoveri Marin.
Ilmoita asiaton viesti
Elina Valtonen olisi paljon Orpoa parempi kokoomuksen puheenjohtajana ja tulevana pääministerinä. Mutta kun kokoomuksen gallupkannatus on nyt vahva, niin Orpoa ei saada pois puheenjohtajan paikalta.
Ilmoita asiaton viesti
Tuolla itänaapurissa tapahtuu nyt niin mielenkiintoisia asioita, että luulen tämän ”kohun” jo painuneen taka-alalle, vaikka jotkut täti-ihmiset koittavat siitä vielä kolumneja vääntääkin.
Tämä on jo kohta unohdettu, mutta seuraava kohu odottaa jo nurkan takana. Koskeeko se Marinia tai jotain toista, jää nähtäväksi. Ennen eduskuntavaaleja ryssät kehittelevät Suomen valtioelimiä koskevia kohuja ja maamme media komppaa innolla mukana. Ryssä nauraa tyhmälle tsuhnalle.
Ilmoita asiaton viesti
Ei ryssien tarvitse tehdä mitään tai nauraa tyhmille tsuhnille, vaan tekevät sen aivan itse omin toimin ja poliittisin päätöksin median vain katsellessa vierestä tätä sirkusta sen kummennin vallan vahtikoiran töitä tekemättä.
Seuraavalle hallitukselle jää tongittavaksi melkoinen pa€kaläjä tämän täysin vastuuttoman punavihermenoautomaattihallituksen jäljiltä julkisen rahoituspohjan pettäessä taas kerran ja pahanpäiväisesti.
Ei Suomella, sen yrityksillä ja veronmaksajilla ole mitään varoja entistenkin tulonlähteiden tyrehtyessä rahoittaa tämän hallituksen tekemiä menonlisäyksiä pienemmissäkään määrin. Inflaatio nousee kaksinumeroisiin lukuihin ja velkaantuminen käy mahdottomaksi korkojen noustessa myös valtionlainojen kuin myös kotitalouksien ottamien osin täysin uusille tasoille.
Ja rahakaan ei kasva enää vasemmistolle puussa tai tule seinästä, kuten on totuttu Eurolandiassa jo yli vuosikymmenen ajan keskuspankkirahoituksineen. Se aika on nyt ohi.
Ilmoita asiaton viesti
Ei tarvitse mitään kohuja kehittää. Ylimielinen pm kehittää ne ihan itse oman fanilaumansa kiihdyttämänä.
Ilmoita asiaton viesti
Asia ollut silmiemme edessä jo pitkään. Uutiset Italian viinitilalta tunkevat lehtien lööpeistä, vaan ei asioihin paneutuminen ja niiden järkevä hoitaminen.
Parhaita lauseita E.Lappalaisen kirjoituksessa: ”Myöskään media ei niistä kirjoita, koska niitä ei ole. Jos suosio pohjautuisi tekoihin ja ehdotuksiin, puhuisimme politiikasta emme muodista ja bileistä.”
Toimittaja Riikka Uosukaisen oli Ylen A-studiossa ma 22.8.
”Uosukaisen mielestä Marinilla on niin vahva henkilöbrändi, ettei hän tarvitse sosiaalidemokraatteja – mutta sosiaalidemokraatit tarvitsevat häntä. Hän on ensimmäinen suomalainen globaali poliittinen tähti.”
Politiikan teko ei ole enää tärkeää vaan brändi, sen rakentaminen ja siitä huolehtiminen.
Meillä asiat menevät nyt nopeasti huonoon suuntaan. Talous on onnettomien Saarikon ja Lintilän varassa. Molemmat kepusta. Suomen voimakkaasti autioituvan maaseudun tyhjentäjästä. Marin ei ole taloudesta lainkaan huolestunut. Eikä hoivasta. Eikä vanhuksista. Eikä työttömistä. Hän on huolestunut some-kuvastaan.
Ilmoita asiaton viesti
https://www.facebook.com/psykologiansaralla
Mielipiteitä on tietenkin paljon ja ne on erilaisia. Minunkin mielipiteeni on välillä ollut aika negatiivinen, niitä videoita katseltuani, mutta on niitä sellaisiakin jotka osaavat suhtautua asiallisesti ja neutraalisti asioihin.
Taidan nykyisin kallistua enemmän heidän kannalleen.
Tällä palstalla kommenteissa esitettyä ns. kritiikkiä, joka on itseasiassa ilkeämielistä panettelua, en tietenkään ole niin kovin varteenotettavana koskaan pitänyt. Toisilla voi olla tarve bilettää ja toisilla voi olla tarvetta möykätä netissä. Kaikilla on omat tarpeensa ja niitä pitää vain ymmärtää.
Blogistin antamassa linkissä on yksi näkemys, joka on aika asiallinen. Minun linkissäni on vähän toisenlainen näkemys, joka on asiallinen sekin. Kumpi näkemys on asiallisempi, sen jokainen itse päättäkööt.
Ehkä molemmissa näkemyksissä on jotain asian tynkää.
P.S. laitan tähän vielä otteen blogista jonka linkkasin
”Ei syytä hätään! Kyky spontaanin toimintaan on itseasiassa merkki terveestä, luovasta, tasapainoisesta ja hyvinvoivasta mielestä. Sosiaalisissa suhteissa ilmenevä spontaanius kertoo taas, että kykenee kokemaan turvaa, luottamusta ja yhteyttä muihin. ”
Ilmoita asiaton viesti
Sinä näytät olevan ennustaja. Uusi kohu tosiaan nousi eikä aiheetta. Kommentti liittyy Pekka Näräsen kommenttiin, jossa hän ennusti uuden kohun nousevan aamulla.
Ilmoita asiaton viesti