PM Marin on johdonmukainen suhteessa Ukrainan sotaan – kunnia hänelle siitä

Kaikista puutteista huolimatta Sanna Marin on pitänyt tinkimättömän linjansa suhteessa Venäjään niin kuin saimme kuulla tänään Ykkösaamussa. Marin on jo sodan alusta asti todennut että tie rauhaan saavutetaan vain silloin kun Venäjä vetäytyy kaikilta miehittämiltään alueilta. Hän ja Jussi Halla-aho ovat tässä suhteessa olleet täysin oikeassa siitä että mihinkään muuhun ei pidä tyytyä – vetäytymisen lisäksi Venäjän tulee myös korvata kaikki ne tuhot joita se on brutaalisti kohdistunut Ukrainan kaupunkeihin ja siviilikohteisiin.
Ukrainan sodan ratkaisun hetket ovat lähestymässä, joten yksimielisyyttä tarvitaan koskien myös materiaaliapua – Ukraina tarvitsee paljon enemmän kuin nyt lahjoitetut raivausleopardit, Suomi voisi lähettää myös hyökkäykseen soveltuvia tankkeja, niitä kun on kuitenkin noin 200 eikä Suomen turvallisuustilanne heikentyisi joidenkin 10-20 kappaleen lisä toimituksista.
Suomen kansan ja kansanedustajien tulisi nyt keskittyä olennaiseen – saamelaisten asema, transsukupuolisten oikeudet ja muut lakihankkeet kerätään hoitaa myöhemminkin – Ukrainan asia menee kaiken edelle.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu