Tapaus Kyle Rittenhouse

https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjs6K7w4JT0AhVmkIsKHYDoDyoQFnoECAUQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.bbc.com%2Fnews%2Fworld-us-canada-59239853&usg=AOvVaw2x7V6QCwGyMuKM3_fCNEeM

Vuosi sitten mellakoitiin USA:n Kenoshassa poliisin surmatessa mustan miehen ja tässä yhteydessä Kyle Rittenhouse ampui kuoliaaksi kaksi miestä väittäen tehneensä sen itsepuolustukseksi. Seuranneen rikostutkinnan jälkeen syyttäjä nosti kanteen tätä poikaa vastaan kahdesta murhasta. Oikeudenkäynti käytiin hiljattain, josta linkki kertookin. Oikeudenkäynti on herättänyt suurta kohua ja tätä on kommentoinut myös presidentti Biden väittäen tämän olevan hyvä esimerkki ns. White Supramacy liikkeestä vaatien pojalle tuomiota. Jälleen kerran Biden iski kirveensä kiveen ja kuten tuosta BBC:n klipistä selviää, poika sai vapauttavan tuomion.

Mielenkiintoista tässä oikeudenkäynnissä oli se, että poika otti suuren riskin asettuessaan kuultavaksi, jota sitten jutun syyttäjä häikäilemättömästi käytti hyväkseen. Pojan onni oli, että jutun tuomari pisti pelin poikki ja syyttäjä sai harvinaisen lastin kuraa tuomarin toimesta.

 

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu