Tarja Halonen ja presidentti Martti Ahtisaaren hautajaiset

Ex presidentti Tarja Halonen osoitti jälleen pikkumaisuutensa postaamalla twiitin jossa hän ei huomioinut lainkaan Martti Ahtisaaren tulevia hautajaisia vaan keskittyi kirjoittamaan jostain aivan muusta joka ei liity mitenkään Martti Ahtisaaren ansioihin Suomen tasavallan presidenttinä. Muistamme vielä hyvin dokumentin jonka tarkoituksena oli kuvata Martti Ahtisaaren elämää ja toimintaa diplomaattina sekä presidenttinä.
Sen sijaan hän keskittyi kyseisessä dokumentissa kehumaan itseänsä ja ansioitaan Suomen tasavallan presidenttinä sivuuttaen kokonaan Ahtisaaren presidenttikauden saavutukset.

Tämä kaikki viittaa siihen että Halonen on erityisen katkera siihen tosiasiaan että Martti Ahtisaari sai Nobelin rauhanpalkinnon kun taas Halonen ei päässyt edes YK:n virkoihin johtuen siitä että hänen kannatuksensa ei riittänyt saamaan tarpeeksi ääniä muilta valtioilta tullakseen valituksi.

Tämä jos mikä hyvä muistutus siitä että kun valitaan maallemme uusi presidentti niin syytä on kiinnittää huomiota siihen miten mahdollinen kandidaatti kohtelee työtovereitaan ja alaisiaan – Halonen osoitti jo ulkoministerinä ollessaan että hänen käytöksensä alaisiaan kohti oli ylimielistä ja loukkaavaa eikä se parantunut edes hänen toimiessaan Suomen tasavallan presidenttinä. Tätä ei kansalaiset tienneet, niinpä Halonen valittiin uudelleen presidentiksi johtuen siitä että lehdistö ei hänen tähän luonteensa piirteeseen kiinnittänyt huomiota.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu