Teemu Keskisarja: Tauti, sota ja nälkä

https://www.aarrelehti.fi/kolumnit/artikkeli-1.1828761

Paholaisen käsikirjasta ovat toteutuneet jo kaksi ensimmäistä – tauti ja sota, kolmas on kaikkein kauhein – nälkä. Teemu Keskisarja ei petä, hänen kykynsä ymmärtää historiaa ja tehdä siitä johtopäätöksiä, jotka soveltuvat käytäntöön tämän päivän todellisuudessa on ainutlaatuista nyky Suomessa.
Kukaan ei voinut vielä v.2019 ennustaa, että maailmaa tulee ravistelemaan ennen näkemätön kulkutauti joka niittää miljoonia uhreja. Vielä enemmän maailma yllättyi kun kansainvälisten suhteiden hoitamiseen otettiin vanha ase – sota. Ja ei kahta ilman kolmatta – nälkä kolkuttelee maailman laajuisesti ja se on hirmuisiin ase, millä voi panna kansakunnan polvilleen. Tästä on todisteena holodomor – ukrainalaisten kansanmurha 30-luvulla, jonka Stalin kylmäverisesti toteutti – 6-7 miljoonaa ukrainalaista kuoli nälkään. Merkkejä tulevasta ruokapulasta on jo ilmassa, viljojen maailmanmarkkinahinnat ovat jo nyt taivaissa, pahempaa on luvassa jos Euroopan vilja-aitta Ukraina pannaan polvilleen.
Suomessa maaseutuelinkeinot ovat pahimmassa pulassa kuin koskaan, osasyynä on vähittäismyyntiketjujen ahneus ja lopun ahdingon takaa kohonneet lannoite- ja polttoainekustannukset. Vaikka Kepu on hallituksessa niin hallituksen vihreä siirtymä tulee lisäämään viljelijöiden ahdinkoa ja tähän on syynä Vihreät -puolue.
Nyt olisi aika heivata vihreät hallituksesta ja kieltää se yleisvaarallisena liikkeenä niin kuin kommunistipuolue ennen sotia.
Viljelijöiden asia on meidän asiamme.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu