The Russian Partisan

Venäjän aloittaessa sodan Ukrainaa vastaan on Länsimaissa on ihmetelty ketkä mahtaavatkaan olla kaikkien niiden sabotaasien takana joissa iskujen kohteena on ollut venäläisiä kutsuntatoimistoja, tehdasrakennuksia joissa valmistetaan sotavarusteita, rautateiden ohjausjärjestelmiä, telemastoja jne. Yleensä on epäilty että tekijöinä on Ukrainan omat Venäjälle soluttautuneet vakoojat tai erikoisjoukot.
Toisenlaisen selityksen antaa brittiläinen toimittaja Jake Hanrahan joka on tehnyt dokumentin venäläisistä partisaaneista, joita on levittäytynyt maanlaajuisesti kautta venäjän. Tässä dokumentissa Hanrahan tapaa salaisessa paikassa kaksi partisaania jotka kuuluvat soluun nimeltä Boak. Ko.solu luonnehtii itseään anarkokommunistiseksi järjestöksi ja se on ollut toiminnassa jo ennen Ukrainan sotaa. Näitä soluja on haastateltavien mukaan 20-30 kautta venäjän maan, Pietarista Vladivostokiin ja muutamia myös Valko-Venäjällä. Heidän päämääränä on kaataa Putinin hallitus koska heidän mukaansa Putin tuhoaa elämisen edellytykset tavallisilta venäläisiltä vieden tuleviltakin polvilta mahdollisuuden säälliseen elämään.
Jake Hanrahan oli pyytänyt todisteita tältä ryhmältä että he todella ovat tehneet näitä iskuja ennenkuin haastattelu oli mahdollista toteuttaa – näitä todisteita hän sitten saikin roppakaupalla,joista yksi videopätkä näytetäänkin tässä dokumentissa. Hanarahanin mukaan ko. videota ei ole julkaistu millään kanavalla ja on vakuuttunut sen aitoudesta.
Kysyttäessä miten nämä partisaanit löytävät kohteensa – kohteethan ovat sijainniltaan useimmiten salaisia kutsuntatoimistoja lukuunottamatta – vastaus oli että he käyttävät Wikimapia- nimistä palvelua, jota ylläpitävät samanhenkiset toverit ympäri Venäjän valtakunnan.
Itselleni tämän dokumentin myötä tuli tunne että eivät kaikki venäläiset ole apaattisia lampaita ja että toivoa vielä on olemassa siihen että Putinin hallinto vielä kaadetaan venäläisten itsensä toimesta.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu