Venäjän armeijan tuki Putinille rakoilee

Mutta ei siitä syystä jota me länsimaissa pitäisimme ymmärrettävämpänä, eli vetäytyä pois kun kerran  sotatoimet eivät ota sujuakseen tällä taktiikalla.

An+article+from+The+Moscow+Times:+https://www.themoscowtimes.com/2022/04/27/vicious-blame-game-erupts-among-putins-security-forces-a77508

Armeija on itseasiassa tyytymätön siihen, että nykyinen sodankäyntitapa on liian varovainen – se haluaa enemmän ”sotaa”, siis sellaista, joka johtaa tuloksiin – Ukrainan täydelliseen luhistamiseen käyttämällä nykyaikaisia, totaalisen sodan välineitä. Tämän taustalla on käsitys siitä, että Venäjä taistelee nyt Natoa vastaan, joka toimittaa yhä enenevissä määrässä kehittyneitä asejärjestelmiään Ukrainaan, onhan heillä pelko siitä, että Venäjä häviää tämän sodan.

Tämä silovikkien vastaisku kertoo sen, että sodan johto on ottamassa kovemman asenteen Putinin tapaan muuttaa painopistettä Donbassin ja Luhanskin suuntaan ja tämän takana on puolustusministeri Sergei Shoigu joka selvästikin on ottamassa hajurakoa Putiniin. Armeija siis haluaa palauttaa painopisteen takaisin Kiovan valtaamiseen, joten tämän tiedon varassa näyttää siltä, että Putinin syrjäyttäminen ei välttämättä lopettaisi sotaa, pikemminkin päinvastoin.

+2
Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu