Vihreä idiotismi huoltovarmuutemme suurin uhka

https://www.is.fi/uutiset/art-2000008623834.htmle

aUlla Appelsin iskee jälleen asianytimeen viimeisimmässä kolumnissaan. Siinä hän roimii mm. Helsingin kaupungin päätöstä kieltää eläinperäisten tuotteiden tarjoilua tilaisuuksissaan sekä Sitran tutkija Mari Pantsarin hiljattain antamaa lausuntoa, että maidon ja lihan tuotannon lopettaminen 15 vuodessa maailmanlaajuisesti olisi ilmaston muutoksen ja luontokadon kannalta toivottavaa.

On selvää, että tämän kaltainen ajattelu on peräisin vihreän liikkeen parista, sen syvästä ytimestä, jolle on tyypillistä ihmiselämästä vieraantunut elämänkatsomus, maaseutuvihamielinen, omilla autoillaan töihin kulkevia hiljaisia puurtajia halveksiva, ylimielinen politiikka, jonka politiikan ytimeen kuuluu kiilusilmäisesti vastustaa kaikkea sellaista taloudellista toimeliaisuutta joka luo Suomeen työpaikkoja ja hyvinvointia – ja kaikki tämä kuvitellun ilmastokatastrofin estämiseksi.

Suomen maatalous on näinä päivinä syvissä vaikeuksissa kiitos polttoaineiden hinnan nousun sekä ruuan jakeluketjujen häikäilemättömästä välistävedosta, tähän tietenkään ei yksin ole syynä idioottivihreiden politiikka, mutta se kaventaa toimenpidevalikoimaa, jolla ongelmaa voisi helpottaa.

Kuten Ulla Appelsinkin artikkelissaan toteaa, nyt kannattaa kaupunkilaistenkin hankkia ja vaalia hyviä suhteitaan maalaisserkkuihinsa, niitä voidaan vielä tarvita näinä arvaamattomia aikoina.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu