Woke-kulttuuri hiipumassa?

https://www.verkkouutiset.fi/typera-woke-kulttuuri-johti-demokraattien-tappioihin/

Olen viime vuosina ihmetellen seurannut USA:ssa vallalle päässyttä WOKE-kulttuuria, jonka vaikutuksesta maa on enemmän kahtiajakautunut kuin koskaan jälkeen kansalaisodan.  Tämän vaikutukset ulottuvat kaikkialle yhteiskunnan rakenteisiin, jopa perheiden välisiin suhteisiin. Olen aina pitänyt amerikkalaisia tolkun kansana johon mitkään ismit eivät hevin uppoa. Hoover ja MacCarthy patosivat kommunismiaatteen kovin ottein eikä se koskaan päässyt merkittäväksi poliittiseksi voimaksi päinvastoin kuin Euroopassa. Mikä sitten on nykyään muuttanut tilanteen sellaiseksi, että tämänkaltainen aate läpäisee yhteiskunnan rakenteet sekä poliittisen elämän? Ymmärtääkseni rotujen välinen tasa-arvo USA:ssa paremmalla tolalla kuin koskaan ja naisten asema on parantunut niin työelämässä kuin poliittisessa päätöksenteossa.

Olisiko sittenkin kyse siitä, että kaikki tämä pintakuohunta olisikin vain eliitin ja median luomaa, joka pääosin rajautuu yliopistoihin ja suuriin kaupunkeihin. Tänne Suomeen kantautuu vain se tieto, joka seuloutuu liberaalimedian kautta sekä suurten somejättien filttereitten läpi. Kuitenkin, kuten laittamassani linkissä todetaan, kansan syvät rivit eivät koskaan kokeneet sitä omakseen.

Vastareaktio alkaa jo näkyä kuten Virginian vaalit osoittavat. Yleisötapahtumissa tämä kohdistuu Joe Bidenin ja näkyy ja kuuluu banderolleissa sekä yleisön huutamissa iskulauseissa – Let’s Go Brandon.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu