YLE yllättää – myönteinen artikkeli Jussi Halla-ahosta

YLE julkaisi verkkosivuillaan Ylelle harvinaisen
artikkelin jossa Jussi Halla-ahoa kuvataan myönteiseen sävyyn. Tekstissä haastateltiin tutkija Mauno Jokisipilää joka kertoo pitävänsä Jussi Halla-ahoa yhtenä aikakautemme älykkäimpänä poliitikkona ja vertaa häntä presidentti Niinistöön. Halla-ahoa pidetään ristiriitaisena persoonana mutta kaikki politiikkaa seuraavat tutkijat ja myös poliitikot puoluekannasta riippumatta pitävät häntä johdonmukaisena sekä lahjakkaana poliitikkona joka pystyi näkemään mm. sen minkälainen tulee olemaan Venäjän kehitys kohti diktatuuria. Jussi Halla-ahoa myös kertoo artikkelissa mitä asioita hän pitää vastenmielisimpänä tekoina politiikassa ja luettelee niistä muutamia – pahimpia ovat olleet kaasuputkimiehet jotka edistivät sinisilmäisyyttään tai oman edun toivossa putkihanketta jolla tuli olemaan suuri merkitys Venäjän energiapolitiikalle jolla Venäjä pystyi kiristämään Venäjän kaasusta riippuvaisia maita kuten Saksaa ja Unkaria. Kaasuputken räjäytys irrotti Saksan tästä riippuvuudesta mutta Unkari on edelleen pihdissä.
Halla-aho mainitsee muutamia politiikkoja joilla on suurin syntisäkki kannettavanaan – Paavo Lipponen, Eero Heinäluoma sekä Mauri Pekkarinen. Tarja Halonen saa myös osansa – maamiinojen kieltoa Halla-aho pitää yhtenä suurimmista virheistä mitä Tarja Halonen presidentti kautensa aikana teki.
Näin lopuksi on todettava että Jokisipilä ei pidä Halla-ahon valintaa seuraavaksi presidentiksi kovinkaan todennäköisenä johtuen juuri tuosta äänestäjien kahtia
jakautumisesta: hänestä joko pidetään tai sitten katsotaan hänen olevan poliitikkona saatanasta seuraava eikä näin ajattelevien äänestäjien päätä käännetä tässä asiassa.
Itse aion kyllä äänestää häntä tulevissa presidentinvaaleissa.

Tapio Sakki
Äänekoski

Hammaslääkäri, itsenäisenä yrittäjänä pidän vastaanottoa Äänekoskella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu