Aikooko Orpo lakaista maton alle perussuomalaisten EU vastaisuuden, joka tarkoittaa Putin myönteisyyttä?

On tunnettu tosiasia, että persussuomalaiset haluavat Suomen irrottautuvan EU:sta. Ja vielä selkeämmin on tiedossa, että heikko EU on Putinin Venäjän etujen mukaista. Ero EU:sta tarkoittaisi myös kylmää vettä Naton niskaan, koska Naton tärkeimmät jäsenvaltiot ovat myös EU:n perustajajäseniä.

Ylen artikkelissa käydään lävitse Euroopan äärioikeiston EU vastaisuutta, jonka voi tiivistää lauseeseen: ”He haluavat tuhota EU:ta sisältäpäin ja ottaa valtaa pois Brysselistä.”

Perussuomalaiset ovat osa eurooppalaisen äärioikeiston putinistista salaliittoa, ns. hyödyllisiä idiootteja. Perussuomalaiset Laura Huhtasaari ja Teuvo Hakkarainen ovat Euroopan parlamentissa avoimesti flirttailleet Putinin etuja ajavien ääriliikkeiden kanssa. Vasta nyt he ovat siirtyneet samaan koalitioon ruotsidemokraattien kanssa.

Eurooppalainen äärioikeisto vastustaa Putinia oikealla kädellä, mutta ei ole tietävinään, miten vasen käsi edistää Venäjän tavoitteita nyt ja tulevaisuudessa.

On Suomelle häpeällistä ja Venäjälle voitto, mikäli Petteri Orpo marssii Brysselin punaiselle matolla perussuomalaisten EU vastaiselle mandaatilla. Se olisi epä-älyllinen itsepetos, poliittisen todellisuuden kieltämistä, kvartaalivoittojen lyhytnäköistä keräämistä valtionvelan nimissä.

Vappu muistuttaa yhtenäisyydestä. Yhteinen rintama Venäjää vastaan tarvitsee vahvan EU:n.

Yhteisen rintaman Venäjää vastaan pitää olla teräksinen, sillä sota eri muodoissaan tulee jatkuvaan pahimmillaan vuosikymmeniä. Siksi Suomessa ei tule ottaa hallitukseen EU vastaisia voimia, vaikka ne hallituskiimassaan lupaisivatkin pysäyttää viidennen kolonnan etenemisen neljäksi vuodeksi.

Vappuna on kyettävä näkemään kenen lippua puolueet kantavat.

Tarvitaan aitoa isänmaallisuutta eikä korruptoitunutta perussuomalaisuutta.

Ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan perussuomalaisten vaalijulistuksesta tehtiin meemi: ”Suomi takaisin Venäjälle!”

Kenen lippua kannat vappuna, Petteri Orpo? Kenen joukoissa seisot!

 

Historiaa

Vuonna 2014 Iltalehden lööpissä luki: ”Putinin ex-avustaja: Putin haluaa Suomen takaisin Venäjälle”

”Illarionovin mukaan Putinin pysäyttäminen ei tule olemaan helppoa. Vastarintaa on käytettävä kaikin mahdollisin keinoin.”

Jo ennen vuotta 2014 ja vielä enemmän sen jälkeen Venäjä on kaikin mahdollisin tavoin edistänyt tavoitteitaan ympäri maailman eikä Suomi ole tässä asiassa saari, vaan yksi pääkohteista.

Kuka pystyy kieltämään, etteivätkö Laura Huhtasaari ja Teuvo Hakkarainen ole toimineet Venäjän etujen mukaisesti Euroopan parlamentissa? Ja arvatkaapas mitä, Laura Huhtasaari pääsi ansioistaan eduskuntaan!

Jos Venäjä kertoisi, mikä sen mielestä on paras puolue Suomessa, niin mikä olisi puolueen nimi?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu