Alexander Stubbin twiittejä vuodelta 2015

Löysin tietokoneesta kansion, jossa lukee Subbin twiittejä. Päiväys on vuodelta 2015. Ilmeisesti tarkoitus on ollut tehdä twiiteistä kirjoitus, mutta en ole löytynyt sellaista, mihin tarttua.

Avaavatko twiitit Stubbin idealismia, josta hän kertoi Ylen presidenttitentissä 17.1. Kirjoittaisiko hän tänään samoin kuin vuonna 2015?

Alexander Stubbin twiitit:

Kokoomus on eturivissä tarttumassa ympäröivän maailman mahdollisuuksiin eikä taustalla takertumassa saavutettuihin etuihin.

Kokoomus on ennen kaikkea rohkeutta välittää. Välittää niin paljon, että pelottaa. Ja silti ja juuri siksi uskallusta tehdä ratkaisuja.

Kokoomus on rohkeutta uskoa hyvään.

Kokoomuksen uusi tapa on uskallusta olla utelias. Rohkeutta nähdä avautuva maailma symboloimassa toivoa eikä pelkoa.

Kokoomus on jokaisen ihmisen ainutlaatuisuuden tunnistamista ja tunnustamista. Jokaisen ihmisarvon järkähtämätöntä kunnioittamista.

Kokoomus on rohkeutta laittaa itsensä likoon. Joka ainoa päivä. Uskallusta yrittää, uskallusta erehtyä, uskallusta myöntää virheet ja oppia.

Kokoomuksen uusi tapa on nöyryyttä sen edessä, että suomalaiset ovat luottaneet ja luottavat kokoomukseen.

Kokoomuksen uusi tapa on uskallusta parantaa maailmaa. Rakentaa avointa ja kansainvälistä Suomea, jossa jokainen voi rakentaa hyvän elämän.

Kokoomuksella on aina ollut kyky löytää kunakin aikana uskottava polku, miten Suomi pärjää ja menestyy maailman muutoksessa.

Kokoomus on vahva talousosaaja ja todellinen valtionhoitaja. Se on hieno jatkumo ja olen joka ainoa päivä ylpeä saadessani olla osa sitä.

Yksikään poliittinen päätös ei ole yhtä tehokas kuin asiaansa uskovien ihmisten sinnikäs työ. Siitä syntyy kasvu. Siitä syntyy käänne.

Kokoomus on puolue, joka uskoo ihmisiin ja heidän tekemiinsä valintoihin.

Kokoomus on puolue, joka valitsee vaihtoehdokseen työn ja teot. Kokoomus valitsee vaihtoehdokseen tulevaisuuden.

Aina on oltava vaihtoehto. Vaihtoehdottomuus on pelottava kuva. Kokoomus on puolue,joka ei valitse vaihtoehdokseen pelkoa,valitsemme toivon.

Kokoomus puhui muutama vuosi sitten toivosta. Se on viesti, joka ei ole vanhentunut yhtään. Se on parasta mitä politiikalla saa.

Suomalaisen työn puolustaminen on tärkein syy,miksi kokoomus on mukana tässä hallituksessa.Rohkeilla uudistuksilla käännetään Suomen suunta.

Suomen hyvinvointi lähtee suomalaisesta työstä. Tämän hallituksen keskeisin linja on suomalainen työ

Suomi pystyy parempaan. Hallitus pystyy parempaan. Minä pystyn parempaan. Jokainen pystyy parempaan. Tehdään käänne – yhdessä.

Nyt ei pidä pelätä ratkaisuja. Nyt ei pidä pelätä muutosta. Katkotaan vihan kierteet, luodaan hyvän kierre.

– huolehtia ympäristöstä – kaikkia maailman ihmisiä kohdeltavan tasa-arvoisesti – yhteiskunnan huolehtivan heikoimmista ja vähäosaisista 2/2

@TATtalks-tutkimuksen mukaan suomalaiset haluavat: – elää turvallisessa ympäristössä – auttaa ympärillä olevia ihmisiä

Suomi pystyy parempaan. Uskon siihen vakaasti. Alisuoritamme tällä hetkellä. Haikailemme menneen menestyksen vuosia,kun pitäisi luoda uusia.

Suomessa kysytään nyt rohkeutta ja uskallusta tehdä käänne. Jokaisen pyrkimistä parempaan. Käänne ei synny itsestään, se on tehtävä.

Positiivisuus ja optimismi vaativat rohkeutta.Avoimuus,innostuminen,kannustaminen vaatii rohkeutta.Omana itsenään oleminen vaatii rohkeutta.

Ilmapiiristä tulee itseään ruokkivan negatiivisuuden ilmapiiri kovin helposti. On muka älykästä olla kyyninen

Vihan ja pelokkuuden Suomi ei ole, eikä saa olla se Suomi, jossa me asumme ja elämme. Meidän on pystyttävä parempaan.

Jos suomalaiset suhtautuvat tulevaisuuteen pelokkaasti, eivätkä toiveikkaina ja rohkeina, jossain mennään pahasti pieleen.

 

Jälkihuomio

Stubbin twiitien äärellä huomasin pohtivani kadonnutta aikaa, niin omaa kuin yhteiskunnallista. En lue twiittejä poliittisesti, vaan ihmisenä, idealistina.

Mitä meistä jäisi, jos maailmasta riisuttaisiin pois politiikkaa, kahtiajakoa, sodat, kuninkaat, tsaarit, riidat, kansallisvaltiot…?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu