Amerikassa kauhistellaan Suomen retuperäistä lintuinfluenssan hoitamista

New York Times on ottanut voimakkaasti kantaa Suomen lintuinfluenssakatasrofiin.  Mielipidetekstin kirjoittaja ihmettelee samaa kuin blogisti, miksi viranomaiset ainoastaan seuraavat?

Helsingin Sanomat referoi NYT:n artikkelia: ”Suomi nostettiin tikun­nokkaan New York Timesissa”

Artikkelissa todetaan: ”Jopa Suomen ruokavirasto on todennut, että minkit ovat alttiita sekä ihmis- että lintuinfluenssalle –– Silti turkistarhoja ei ole Suomessa suljettu.”

Niin, miksi?

Siksi, että Orpon kauhukabinetti vastustaa turkistarhojen sulkemista, kuten epidemian hoidosta vastaava kristillisdemoktraattien ministeri Sari Essayah.

En mitenkään voi  ymmärtää, miten kukaan kristitty pystyy hyväksymään turkistarhoilla tapahtuvan systemaattisen eläinrääkkäyksen.

Eikä siinä kaikki, vaan kristittynä esiintyvä Essayah seisoo tumput suorina ja kertoo hallituksen seuraavan lintuinfluenssan hoitamistalkoita. Ei edes pelko viruksen muuntumisesta pandemiaksi näytä saavan omantunnon viisaria värähtämään Essayahin kasvoilla. Herran haltuun, aamen!

Siinä vaiheessa, jos virus siirtyy ihmiseen, seuraajat ovat auttamattomasti myöhässä. Tämä todistettiin koronan lähtiessä leviämään Kiinassa.

Mikäli pandemia karkaa Suomesta maailmalle, syyllisenä voidaan pitää Orpon kauhuhallitusta, joka toimii tinkimättömän tarmokkaasti Saksasta saadun nimensä mukaisesti. Osaamisesta ei löydy mitään muuta kuin syvän päädyn sekoilua ja valheiden verkkojen kutomista toimenpidekliseillä.

Mahdollinen pandemia lähtee kuvainnollisesti vastuuministeri Sari Essayahin käsistä. Onko silloin pandemia väärin Suomea kohtaan?

Samalla tunteettomalla välinpitämättömyydellä kuin Sari Essayah, on Suomi vuosikymmenet seurannut sivusta eläinten julmaa rääkkäämistä turkistarhoilla. Ei luonto jätä kostamatta luomiensa kidutusta.

Sitä saa, mitä on tilannut omantunnon tuskitta.

 

Suomessa on onneksi vastavoima sari essayaheille.

Oikeutta eläimille -yhdistys toimii kristillisen moraalin mukaisesti

Poimin heidän uutiskirjeestään: ”Turkistarhaus on kielletty jo 19 Euroopan maassa. Kieltoa vaativa eurooppalainen kansalaisaloite keräsi keväällä vaadittavat miljoona nimeä täyteen ja odottaa nyt vastausta Euroopan komissiolta. Aloite sai myös Suomessa valtavan suosion. Orpon hallitus ei kuitenkaan ole luvannut toimia turkiseläinten puolesta. Ministeri Essayah on vakuutellut, että tilanne on hallinnassa.”

”Kuvat osoittavat, että riskit ovat isot. Suomesta on tullut eläinsuojelun takapajula ja nyt myös potentiaalisen pandemian alkulähde, sanoo Kristo Muurimaa.”

Oikeutta eläimille -yhdistyksen aktivisteilla ei ole sydän oikealla puolella, kuten Petteri Orpon hallituksen ministereillä.

Eläimet eivät vaadi oikeuksiensa toteuttamista. Se on jätetty ihmisten vastuulle.

”Eläinten tappaminen on käynnissä turkistarhalla Halsualla. Ruokintatrukkia ajava henkilö ja kaksi aseen kanssa tarhalla kuljeskelevaa henkilöä eivät käytä hengityssuojaimia.”

Suojapukuun pukeutunut henkilö lastaa kuolleita kettuja kärrystä kuormaajan kauhaan

Tilannetta seurataan!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu