Anti-gender on antikristillisyyttä

Anti-gender-liike on globaali joukkohysteria, joka ei perustu sen enempää tieteeseen kuin Raamattuun. Anti-gender yhdistää valtioita napanuoralla, kuten Venäjää ja Unkaria. Se yhdistää populistisia äärioikeistolaisia puolueita, Suomessa perussuomalaisia sekä kristillisdemokraatteja.

Anti-gender-liike on uskonnollisessa ulottuvuudessaan antikristillinen, koska se on hylännyt Uuden testamentin kuninkaallisen lain: ”Rakasta lähimmäistäsi kuin itseäsi”. Jumala lupasi vanhassa liitossa kirjoittaa lakinsa ihmisen sydämeen. Lupausta kutsutaan uudessa liitossa Kristuksen laiksi. Kristuksen laki on sydämessä tai sitä ei ole. Siten puun tuntee hedelmästään, ei raamatullisuudestaan.

Joilla ei ole Kristuksen lakia sydämessään, ohittavat apostoli Paavalin varoituksen: ”kirjain tappaa” (2Kor.3:6). Kirjain, jonka pitäisi olla elämäksi, onkin kuolemaksi, kuten vesi Nooan aikana.

Kun Kristuksen laki ei pääse vaikuttamaan, niin ”laittomuuden lisääntymisen vuoksi kylmenee monien rakkaus” (Mat.24:12). Anti-gender on kylmää rakkautta, jäätynyttä kättä, jota tarjotaan sateenkaari ihmisille.

Jeesus kertoi kolmannesta sukupuolesta käyttäen oman aikansa kielikuvia.

”Sillä on eunukkeja, jotka äitinsä kohdusta syntyvät sellaisiksi, ja on eunukkeja, jotka kuohittiin ihmisiltä, ja on eunukkeja, jotka ovat taivasten valtakunnan vuoksi kuohinneet itsensä. Joka on sen kykenevä käsittämään, käsittäköön.” (Mat.19:12)

Venäjän kristillinen kirkko todistaa, mihin anti-gender lopulta johtaa, alistamiseen, ihmisen identiteetin mitätöimiseen. Sitä Venäjä tekee ukrainalaisille venäläistäessään heitä antikristillisellä uskonopilla, johon luontevana osana kuuluu anti-gender.

Huolimatta Venäjän antamasta varoituksesta, globaali anti-gender yhteisö Yhdysvaltoja myöten ei luovu siitä, mitä sydämessään rakastaa samalla uskonnollisella patriotismilla kuin Kirillin kirkko.

Jo kirkkoisä Augustinus kannatti miekalla käännyttämistä. Parempi lyödä kasteesta kieltäytyvän pää poikki kuin alistua rakastamaan lähimmäistään, niin kuin itseään.

Augustinuksen rakkaus elää miekanterävänä anti-genderissä!

 

Teologinen sivulause

”Ja monta valheprofeettaa nousee eksyttäen monia. Ja laittomuuden lisääntymisen vuoksi kylmenee monien rakkaus, mutta loppuun asti kestävä pelastetaan. Ja tämä valtakunnan ilosanoma julistetaan koko maanpiirissä, todistukseksi kaikille kansoille, ja sitten tulee aikakauden täyttymys.” (Mat.24:11-14) Kirkko on jakeiden viimeisen sanan, telos, kääntänyt lopuksi, maailmanlopuksi, vaikka sana tarkoittaa täyttymystä, kuten kontekstissa aikakauden loppua, minkä jälkeen alkaa uusi aikakausi, ikuisena ketjuna.

Jakeiden perusteella kristikunta omahyväisessä itseymmärryksessään uskottelee itselleen, että se julistaa evankeliumin ilosanomaa ”koko maanpiirissä, todistukseksi kaikille kansoille”, ja vasta kun kristikunnan työ on päättynyt, tulee maaloppu.

Ei, vaan mikäli Raamattu on Jumalan Sanaa, niin kristikunta on menettänyt paikkansa evankeliumin julistajana taivaallisissa. Maailmassa kristityt edelleen  kiertävät maat ja meret ja tekevät käännynnäisistä helvetin lapsia, kuten juutalaiset esikuvansa, (Mat.25:15).

Ilosanomaa tulee julistamaan enkeli taivaasta, mitä se sitten Raamatun kuvakielessä tarkoittaakaan.

”Ja näin keskitaivaalla lentävän toisen sanansaattajan, jolla oli iäinen ilosanoma julistettavaksi maan päällä asuville ja jokaiselle kansakunnalle ja heimolle ja kielelle ja kansalle.” (Ilm.14:6)

Näyttää siltä, että luterilaiselta kirkolta loppuu aika, kun se anti-gender syntiensä ikeessä ei pysty tekemään päätöstä tasa-arvoiseen avioliittoon vihkimisestä eli kolmannen sukupuolen hyväksymisestä tasa-arvoiseksi ihmiseksi.

Kokonaan kirkossa ei ole Kristuksen rakkaus kylmentynyt. Ehkä gender tekee näkyväksi, ketkä ovat oikeamielisiä lampaita ja ketkä väärämielisiä vuohia? Kaikella on jokin salattu tarkoitus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen, alkaen perhosen lennosta Amazonin sademetsissä.

 

 

2: Gustave Doré, Paradiso Canto 31 (year unknown -published 1892). | Download Scientific Diagram

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu