Antikristillisyys on helppo tunnistaa yhdellä kysymyksellä

Antikristillisyys on helppo tunnistaa yhdellä kysymyksellä, mutta ennen kuin pääsee kysymykseen, on hyvä tietää, mitä kreikan anti tarkoittaa suomeksi.

Anti, olla ulkoisesti täysin samankaltainen kuin originaali, syrjäyttää alkuperäinen, tulla alkuperäisen tilalle. Fysiikassa antihiukkanen on samanlainen kuin peilikuvansa. Antihiukkasella on päinvastainen  varaus, kuten positiivisen varauksen sijasta negatiivinen.

Antikristillisyys ei tarkoita vastakkaista kuin Ut:n kristillisyys, vaan mahdollisimman tarkkaa jäljennöstä, ulkoisesti samanlaista. Antikristillisyyttä esiintyi jo apostolien aikana.

Paavali varoitti toisesta Jeesuksesta, toisesta hengestä ja toisesta  evankeliumista. Johannes nimeää ilmiön antikristillisyydeksi, antikristukseksi.

Kristus tarkoittaa voideltua, joten antikristus on voideltu toisella hengellä kuin Ut:n ilmoittama Jeesus ja hänen valittunsa. Ulkoisesti antikristus on täydellinen kristitty, ehkä ihmeiden tekijä ja suuri parantaja.

Entä miten erottaa antikristillinen saarna evankeliumista, jota apostolit julistivat?

Koska ei voi tietää kenenkään motiiveja, niin uskonoppi on helpoin tapa tunnistaa puoskarit.

Jokaisen Ut:n jakeen on sovittava toisiinsa kuin palapelissä. Jos ei pysty opillisesti avaamaan yksittäistä jaetta, ei voi omistaa originaalia evankeliumia, Jumalan kokonaisvaltaista  pelastussuunnitelmaa.

Antikristillisyys kieltää Raamatun keskeisimmän ilmoituksen, jonka apostoli Paavali kiteytti lauseeseen:

”Niin  kuin kaikki kuolevat Aadamissa, niin myös kaikki tehdään eläviksi Kristuksessa.”

Ihmiskunta on Aadamista, joten kaikki ihmiskunta tehdään eläväksi toisessa Aadamissa, joka sai nimen Jeesus.

Ennen uutta on tehtävä tili elämästään. Kaikki ihmiset tuomitaan tekojensa mukaan, myös uskovaiset.

”Kaikkien meidän pitää ilmestymän Kristuksen tuomioistuimen eteen, että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa.”

Sanat kirjoitti Paavali.

Kysykää papeiltanne, kristillisiltä saarnaajilta, miten he selittävät jakeen: ”Niin kuin kaikki kuolevat Aadamissa, niin myös kaikki tehdään eläviksi Kristuksessa.”

Jos ei pysty kertomaan, mikä on Raamatun ilmoittama tiekartta ihmiskunnan uudestisyntymiseen, ei julista originaalia evankeliumia.

Antikristillisyys maistui ja tuntui paremmalta kuin apostolien ilmoitus. Helvetti pakanoille ja oikeauskoisille taivaan ilot. Tapahtui niin kuin Jeesus kertoi. Väkivaltaiset ryöstivät taivasten valtakunnan, yksinoikeudeksi seurakunnalleen.

Eivätkä he aio luopua ryöstämästään valtakunnasta.

Mitä se tarkoittaa tulevaisuuden kannalta?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu