Antoiko Arto Luukkanen, PS, armonlaukauksen perussuomalaisten hallitukseen menolle?

Lehtitietojen mukaan perussuomalaisten puoluesihteeri Arto Luukkanen on rehvastellut timosoinimaisesti:

”Annoimme keskustalle… coup de grâce. Tiedätkö mitä se tarkoittaa?”

Armonlaukauksen?

”Kyllä.”

Luukkasen armonlaukauksen on koettu haittaavan puhtaan porvarihallituksen kokoamista.

Entä jos Luukkanen harhautti?

Perussuomalaiset eivät nimittäin halua hallitukseen. Siksi Luukkanen torpedoi tahallaan Orpon haaveita porvarihallituksesta. Persussuomalaisten valta-akseli haluaa SDP:n hallitukseen, jotta se itse voi jatkaa mölyämistään oppositiossa. Perussuomalaisten tarkoitus on aiheuttaa alati kasvavalla kannatuksellaan aina enemmän sekasortoa ja vastakkainasettelua yhteiskunnassa.

Sanna Marinin ja Hanna Wassin kohtaama naisviha on tästä viimeisimpiä esimerkkejä. Jatkuva viha nostaa pintaan alitajunnasta ihmisluonnon pimeät voimat, kun niitä ei enää tarvitse piilotella. Siinä on perussuomalaisuuden lahja Suomelle!

Arvoisat perussuomalaiset, vaatikaa päättäväisesti, että Riikka Purra johdattaa joukkonsa hallitukseen. Vaalilupaukset on pidettävä. Ovi on orposen auki ja Orpo kerjää perussuomalaisia sisään puolustamaan oikeiston yhteistä arvopohjaa.

Hyvät sosiaalidemokraatit, älkää menkö hallitukseen pelastamaan perussuomalaisia!

Vaikka Sanna Marin ei ole enää pitämässä SDP:n selkää suorana, niin koettakaa ajatella Suomen kokonaisetua ja tulevaisuutta. Älkää kavaltako perinteisiä arvojanne muutamasta hopearahasta.

 

Ville Rannan piirros Tiktok Setä Sebastianin ja tämän opetuslasten ahdingosta, josta vain SDP:n setämies Antti Lindman voi pelastaa.

Blogiin Miksi perussuomalaiset eivät tule menemään edes puolipakolla hallitukseen?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu