Kirjaudu blogeihin

Ari Koponen alias Brother Christmas ja vieraslajien poisto Oulussa

Ari Koposen kaksoisviestinnän osaajan taidot on huomattu myös Helsingin Sanomissa, josta otsikko: ”Perussuomalaiset eivät malta lopettaa kaksois­viestintää”.

”Vaikka lupiini olisikin vain lupiini, on tarkoituksen­hakuinen sanavalinta syötti jatkaa maahan­muutto­vastaista keskustelua, kirjoittaa Helsingin Sanomien toimittaja Milla Palkoaho.”

”Koponen tekee sitä, mitä perussuomalaiset mielellään harrastavat: puhuttelee kannattajiaan näennäisesti viattomiksi naamioitaville kielikuvilla ja esittää sen jälkeen tietämätöntä viestinsä mahdollisesta moni­tulkintaisuudesta.”

 

Kuvassa voi olla 1 henkilö ja tekstissä sanotaan Heinäluoma toteaa, että Koposen päivitys on vastenmielinen. -Äärioikeistoon kuuluva mies on puukottanut 12- vuotiasta maahanmuuttajataustaista lasta ja PS- kansanedustaja twiittaa mukamas salakielellä mutta selvän rasistisesti, Heinäluoma kommentoi. Ari Koponen @AriKoponenPS Jun 13 Vieraslaji saapuu pyytämättä ja yllättäen. Se leviää ja lisääntyy hallitsemattomasti, kunnes on levinnyt niin laajalle, että jättää alleen paikalliset lajit. Suomessa eritoten etelässä ongelma on jo suuri. Käykää talkoisiin lupiinien poistamiseksi. 13, 2024 9:48 9:48AMUTC AM Jun 202 包32 32 "29 545

 

Kun Veli Joulupukin parta putosi oikeuskäsittelyissä, niin mikä naamion alta paljastui?

Aito perussuomalainen!

Hyväntekeväisyyshahmo Brother Christmasina tunnetuksi tullut Koponen tuomittiin syyskuussa 2019 käräjäoikeudessa rahankeräysrikoksesta päiväsakkoihin. Käräjäoikeuden mukaan Brother Christmasille oli kerätty ilman rahankeräyslupaa 180 000 euroa.”

Joulupukit ovat perussuomalaisten keskuudessa megasuosittuja.  Heille saa esittää lahjatoiveita, mutta jakavatkin risupaketteja.

 

Koposen vieraslaji viestittely on yllytystä viharikoksiin?

”Samana päivänä, kun Koponen viestitteli,  oululaisessa kauppakeskuksessa ääri­oikeistolainen puukotti 12-vuotiasta maahan­muuttaja­taustaista lasta. Yksi poliisin tutkinta­linjoista on, että kyseessä on viharikos.”

”Koponen ei ole ensimmäinen perussuomalaisten kansan­edustaja, joka käyttää vieraslajia kierto­ilmauksena maahan­muutolle.

Vuonna 2019 Juha Mäenpää piti eduskunnassa puheen, jossa hän rinnasti turva­paikan­hakijat ja vieraslajit. Mäenpää pahoitteli, että hallitus­ohjelmaan kirjattu vieraslajien torjunta luki väärässä kohdassa – siis siellä, missä käsiteltiin esimerkiksi kurtturuusua ja minkkiä.”

 

Ari Koposelle X:ssä:

”Oululaisessa kauppakeskuksessa taidettiin ottaa sanasi tosissaan? Sitähän sinä tällä ajoit takaa?”

”Hienoa, Ari! Tätä rasistista ihmisvihaa ja natsien käyttämää väkivaltasanastoa kannattaa kansanedustajan täällä twitterissä lietsoa. Saadaan lisää äärioikeiston toteuttamia pikkulasten puukotuksia.”

”Päätit sitten lietsoa lisää väkivaltaa maahanmuuttajia ja lapsia kohtaan. Ja tähän alle on turha tulla leikkimään tyhmää ja esittämään, ettei Koposen päivitys liittynyt maahanmuuttajiin vaan lupiineihin. En jaksa nyt aivotonta teeskentelyä.”

 

Entä mitä tekee pääministeri Petteri Orpo, joka lupasi rasismivapaata Suomea?

Toivoo, ettei kukaan kysy häneltä Veli Joulupukista.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (1)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. Tapio Tuomaala
  Tapio Tuomaala #4160067 Kirjoittaja

  Suomen ilmapiiri on muuttunut, sanoo professori: ”Puhe ei ole vain puhetta”

  ”SUOMEEN on syntynyt ilmapiiri, joka lietsoo väkivaltaista äärioikeistolaista liikehdintää. Näin sanoo kulttuurin­tutkimuksen professori Tuija Saresma Itä-Suomen yliopistosta.”

  Ketkä ovat jakaneet tulitikkuja väkivaltaiselle äärioikeistolle?

  Äärioikeistolaisen puolueen arikoposet.

  Unohtamatta mustien säkkien riikkaa sekä Tehtaankadulla ampumisesta fantasioinutta mestaria.

  https://www.hs.fi/suomi/art-2000010502972.html

  Tämä kaikki tapahtuu Petteri Orpon ollessa pääministerinä.

  Ilmoita asiaton viesti