Arto Luukkanen, miksi blogiasi ei voi kommentoida?

Arto Luukkanen, PS, harjoittaa yksinpuhelua Uuden Suomen blogissaan estäessään kommentoinnin. Kun Luukkanen on julkisuudessa toimiva poliitikko, niin kommentoinnin poistaminen kertoo pelosta. Hän ei halua tai pysty vastamaan äänestäjien kysymyksiin tai huomioihin. Venäjällä, Kiinassa sekä Pohjois-Koreassa ei myöskään voi kommentoida vallanpitäjien ”totuuksia”.

Eniten ihmettelen sitä, miksi Uusi Suomi sallii kommentoinnin estämisen. Suola blogeihin tulee siitä, että jokainen voi halutessaan keskustella blogien sisällöstä. Arvelen, että mikäli muutkin blogistit tekevät artoluukkaset, niin Uuden Suomen Puheenvuoro näivettyy yksinpuheluiksi. Ketä kiinnostaa blogi, jonka sisältöön ei saa ottaa kantaa?

Uuden Suomen ylläpito tekisi hyvin, mikäli ei antaisi mahdollisuutta kommentointien estämiseen. Blogi, joka ei kestä kommentointia, ei ansaitse myöskään julkaisua.

Tätä keskustelua on käyty myös muilla blogialustoilla, kuten Kotimaassa, joka on sallinut kommentoinnin poistamisen. Se on herättänyt muissa bloggaajissa närää. Kommenttien estämisen tarkoituksena on ainoan oikean uskonnollisen totuuden julistaminen.

Näyttää siltä, että myös Arto Luukkanen on yhden ainoan erehtymättömän totuuden agitaattori.

+12

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu