Bilekohun ainoa paljastus on tissikuva!

Lisäys 26.8. Sarkasmi on taitolaji. En ole onnistunut. Pahoittelen!

Blogissa jäljittelen toimittaja Jarno Liskin Twitter viestejä, joista eräässä Liski ihmettelee bilekuvissa näkyviä pulloja: ”No siinä on repeatilla ja hidastettuna. Mielestäni huumeista oli syytäkin kysyä ihan jo jengin olemuksen sekä pullojen/lasien vähäisyyden perusteella. Pitävä todiste se ei tietenkään ole, mutta huolestuneempi olisin journalismista, jos ei olisi kysytty.”

Twitter viestiketjuun linkistä.

Uusi otsikko:

Tähtitoimittaja Jarno Liskiä mukaillen

Bilekohun ainoa paljastus on tissikuva!

Suuren ja veret seisottavan juhlimiskohun ainoaksi paljastukseksi on jäämässä tissikuva.

Tissikuvaa on tarkasteltava huolellisesti, jotta epäily huumeista ei hautaudu tissien alle.

Kuvaa katsoessa joutuu kysymään, miksi kuva on sensuroitu? Onko tissien päällä oleva kyltti, jossa lukee Finland, liitetty kuvaan jälkeenpäin? Kun kuvaa tutkii tarkemmin suurennuslasilla, niin huomaa, etteivät sormet tule missään kohtaa kyltin päälle, vaan jäävät piiloon. Tämä on vahva todiste siitä, että kyltti on lisätty kuvanmuokkauksella.

Entä kuka on liittänyt kuvaan Finland-kyltin? Tässä vaiheessa herää ensimmäinen epäilys, että media on peukaloinut kuvaa? Tissikuvat sensuroidaan iltapäivälehdissä, Helsingin Sanomissa sekä Ylen uutisissa. Ne ovat vaaraksi kansan siveydelle.

Suutelevien naisten yläpuolella on teksti KESÄRATA 22. Tekstiä ympäröi musta reunus ja muutenkin teksti leijuu ilmassa. Teksti on myös liitetty kuvaan jälkeenpäin. Onko media lisännyt myös tekstin, jotta kuva näyttäisi Kesärannassa otetulta?

Kuvan taustalla näkyy sininen seinä, jossa on vaaleampaa ja tummempaa sinistä. Värit jakaa kaareva linja. Taustalla ei voi olla seinä. Seinässä nurkat ovat suorat. Siten kuva ei voi olla Kesärannan sisätiloista. Tai voi olla, mikäli timpuri on ollut kännissä ja tehnyt läpällä. Toinen mahdollisuus on, että tausta on sinistä kangasta. Mutta sekään ei natsaa. Värit erottava kaari on matemaattisen tarkka. Jos tausta olisi kangasta, kaaressa olisi ryppyjä.

Kuvassa olevat ristiriidat tukevat näyttöä siitä, että tuntematon taho on leikannut kuvassa olevat naiset toisesta kuvasta, jossa on valmiina sininen tausta. Finland ja KESÄRATA 22 on liitetty kuvaan viimeisenä.

.Annika Saarikko on kuvan aitouden takana. Saarikon todistukseen on suhtauduttava varauksin, kuten lehdistö suhtautuu kaikkiin politiikassa toimiviin naisiin. Miehet ovat luotettavia, mutta vain silloin, kun heillä on suorat housut. Shortsit eivät kerro luotettavasta miehestä, kuten tikkakohu Alexander Stubbin ympärillä todisti.

Poliisin pitäisi ehdottomasti tutkia löytyykö Kesärannasta tissikuvan mukainen paikka. Ilman viranomaistutkintaa asiasta jää varteenotettava epäilys. Asian vakavuuden kannalta ja kansan rauhoittamiseksi esitutkinta pitää suorittaa. Eikä huumetestinkään pitäisi olla pois suljettu. Testi pitäisi ottaa hiuksista. Näin saadaan tarkka päivämäärä ja kellonaika, mikäli huumeita on käytetty.

Monta kysymystä nousee mieleen kuvasta. Syvää ihmettelyä herättää, miksi media peittää originaalin tissikuvan Finland-kyltillä? Pakko tässä on olla jonkinlainen median salaliitto. Ainakin olisi hyvä ottaa selvää päätoimittajien ja Ylen johtoportaan Vapaamuurari kytköksistä. Se saattaisi selittää, miksi rapatessa  roiskuu silmille.

Me veronmaksajat haluamme, että totuus bilekohusta julkaistaan viimeinkin kaikessa alastomuudessaan. Ei meitä tarvitse suojella. Me emme pelkää, vaan olemme valmiit katsomaan totuutta suoraan nänniin.

Jäisi käsiin jotain konkretiaa.

 

 

Suomen lehdistö ja viikate.

The Death, 1883 Painting by Gustave Dore | Fine Art America

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu