Boomerin iltahuuto!

Repesin nauruun eilen illalla, kun kuuntelin pääministeri Sanna Marinin Instagram päivityksen.

”Hei, boom – boom – boomeri, jäitä hattuun, ota coolimmin… ota universumi laajemmin…”

Biisi osui ja upposi  eläkeläiskäpyyn. Etenkin kun Uusi Suomi oli poistanut blogini samana päivänä ja antanut varoituksen asiattomasta sisällöstä.

Ei voi kuin ihailla, miten tyynesti ja hillityn charmikkaasti pääministeri Sanna Marin on pystynyt lyömään vastapallon panettelijoidensa syliin.

Biisin sanat osuivat ja upposivat myös Hjallis Harkimoon, joka on viime päivinä veljeillyt tiiviisti perussuomalaisten kanssa.

Harkimo kirjoittaa blogissaan: ”Nyt hän laittaa sukupolvet vastakkain.”

Boomerina on todettava, että Marin ei laita sukupolvia vastakkain, vaan sen tekee Hjallis Harkimo. Hän luo vastakkainasettelua poliittisista syistä, lisätäkseen kannatustaan niiden joukoissa, joita korpeaa Marinin suosio, älykkyys ja sanavalmius sekä lämmin vastaanotto EU:n päättäjien keskuudessa. Ehkä Harkimo on oppinut vastakkainasettelun metodin perussuomalaisilta?

Harkimon, kuten muidenkin hernettä nenäänsä vetävien, olisi syytä kuunnella nuorempaa sukupolvea tarkemmin. Kuuntelu ei onnistu, jos ei ota coolimmin. Ota universumi laajemmin. Siellä on muutakin elämää kuin meidän boomereiden, kuten tulevien päättäjien, joille me boomerit jätämme olemassaolostaan kamppailevan planeetan.

Kuolevan imperiumin vastaisku noudattaa klassista, elokuvista tuttua kaavaa.

Uusi ei synny kivutta, ei äidin eikä syntyvän lapsen osalta.

+12

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu