Donald Trump raamattukauppiaana ja ehkä huomenna käärmeöljykauppiaana

Donald Trump on ilmoittanut ryhtyvänsä myymään isänmaallista kopiota Raamatusta.

Helsingin Sanomat kertoo Trumpin uudesta uravallinnasta: ”Historioitsija ja kirjailija Jemar Tisby sanoo, että koko Trumpin raamattuprojekti heijastaa kristillisen nationalismin arvoja, ajatusta siitä, että maa perustettiin kristilliseksi. ”Tässä Raamatussa raivoa on herättänyt se, että se sisältää itsenäisyysjulistuksen, Yhdysvaltain perustuslain ja jopa Lee Greenwoodin laulun [God Bless the U.S.A] sanat. Se tekee Raamattuun lisäyksiä, ja lisäykset ovat nimenomaisesti poliittisia asiakirjoja, jotka poistavat kokonaan kirkon ja valtion eron”, Tisby sanoo CNN:lle.”

Seuraavaksi Trump saattaa ryhtyä kauppaamaan pyhää öljyä ja pyhiä kynttilöitä ja pyhiä esineitä, kuten amerikkalaiset superrikkaat supersaarnaajat.

Trump voisi ottaa mallia Chuck Pierce’stä, joka kävi takavuosina myymässä käärmeöljyjään Markku Koiviston Nokia Missiossa. Piercellä on Siionin kirkkauden verkkokauppa, jossa myydään paitoja ja oppaita hengelliseen sodankäyntiin sekä kaikkea mahdollista rihkamaa, kuin entisessä Tiimarissa.

Natseilla oli myös väärennetty Raamattu, joka muokattiin kansallissosialistisen puolueen tarpeiden mukaiseksi. Varmasti Trump pystyy parempaan, mikäli oikeussalikierteestä jää aikaa bisneksille.

 

Teologinen jälkilause

Chuck Piercen taustoja pengoin, kun Markku Koivisto kutsui hänet Nokia Missioonsa valehtelemaan ja kertomaan satuja, joita tyrkytettiin profetioina. Sadat eksytetyt nuoret kuuntelivat silmät innosta hehkuen Amerikan superprofeetan pöljää jorinaa.  Nämä väärät profeetat lupasivat Suomen pelastuvan Nokia Mission kautta. Jos olisivat olleet oikeita profeettoja, olisivat kertoneet Nokia Mission tuhoutuvan yhden päivän aikana, kuten Sodoman.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu