Eheytyshoidot ovat helvetistä!

Oikeuskoiset kristityt ovat eteviä manipuloimaan ja alistamaan, mistä esimerkkinä inkvisitio. Kun sekulaarit yhteiskunnat ovat laittaneet stopin noitaoikeudenkäynneille ja ottaneet tulitikut pois, kidutuksen muodot ovat kehittyneet hienostuneemmiksi.

Eheytyshoidot ovat malliesimerkki, miten uskonnoliselle retoriikalle alistetut sielut osallistuvat ”vapaaehtoisesti” noitaoikeudenkäyntejä muistuttaviin sessioihin. Uhri on ensin syyllistetty, jotta hän näkee itsensä viallisena. Mainostoimistoja mukaillen, ensin luodaan tarve ja sitten tarjotaan tuotetta.

Eheytyshoidoissa ryhdytään ajamaan ulos homouden demoneja ja riivaajia.  Nykyaikaisemmissa eheytyshoidoissa ei puhuta demoneista, mutta idea on sama. Rikotaan mieleltään eheää, jotta tämä alkaa murtua ja päästää sisään saastaa, joka virtaa eheyttäjistä. Toimintaa voi kutsua aivopesuksi. Tai Tukholman syndroomaksi, jossa kidnappaaja ja kidnapattu samaistuvat.

Eheytyksissä kyse on väkivallasta, joka näyttää uhrin kohdalta vapaaehtoiselta osallistumiselta. Toimintaa on vaikea kriminalisoida, koska eheytysketju on pitkä. Ketju alkaa siitä, kun menee väärästä ovesta sisään, kuten mielen kriiseissä, joissa hakee apua tilanteeseensa, niin ihmisiltä kuin korkeimmilta voimilta.

Eheytyshoidot ovat helvetistä. Jo yksistään siksi, ettei Uusi testamentti sano yhdessäkään kohtaa homoutta synniksi. Tai että homoudesta pitäisi parantua tai tehdä mielenmuutos. Vaatimus olisi yhtä järjetön kuin vaatia heteroa luopumaan heteroudestaan.

Kristillinen lähetystyö myrkytti Afrikan homofobioillaan. Ugandassa homoja uhkaa kuolemantuomio, kuten aikoinaan natsi-Saksassa.

”Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!”

Kun ymmärtää, mitä helvetti, Gehenna, Jeesuksen Vanhaan testamenttiin liittyvässä vertauskuvallisuudessa tarkoittaa, pystyy paremmin hahmottamaan, millaiset pimeyden voimat ja vallat ovat eheytyshoitojen takana.

 

Tekoäly Bing’in tulkinta helvetistä.

helvetti

Jälkihuomio

Bing, kuin ajatukseni lukien, kuvitti kaksi ihmistä astumassa helvettiin vievälle sillalle, kädet hapuillen toinen toistaan.

Mitä kuva nostaa pintaan?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu