Ek-mafia vs Ay-mafia

Leikitään kielipeliä, johon kokoomuksen ja perussuomalaisten kannattajat ovat ihastuneet.

Kielipelissä etujärjestöt ovat mafioita, koska ne keskittyvät puolustamaan niiden etuja, jotka maksavat suojelurahaa.

Ek-mafia edustaa pääomaa, yrityksiä. Ek-mafia rahoittaa kokoomusta. Ek-mafialle maksetaan suojelurahaa, jolla pyritään mahdollistamaan suurin mahdollinen tuotto. Ek-mafia edustaa vähemmistöä, mutta sillä on pääoman valta. Sen mafioso on Jyri Häkämies ja hänellä on parhaat mahdolliset yhteydet pääministeri Petteri Orpoon.

Ek-mafia on antanut pääministerille ohjeet, miten tämä lypsää rahat Ay-mafialta ja sen jäsenistöltä. Orpo on tehnyt mafioso Häkämiehen vaatimuksista nk. hallitusohjelman, jota on noudatettava pilkulleen. Vaarana, että jos mafioso Häkämies tuntee tulleensa petetyksi, hän estää pääministerin palkitsemisen hyvällä viralla poliittisen uran päätyttyä.

Ay-mafian tärkein pomo Jarkko Eloranta. Hän saa tulonsa suojelurahana jäsenistöltä. Eloranta edustaa 800000 suomalaista. Lisäksi tulevat pienemmät, mutta eivät merkityksettömät Ay-mafiosot. Ay-mafian koko on valtava verrattuna Ek-mafiaan.

Pääministeri Orpo on mafioso Häkämiehen toiveita täyttäessään ajanut Ay-mafiaa nurkkaan. Pääministeri koettaa kaikella tarmollaan tuhota Ay-mafian, jotta siitä ei olisi haittaa Ek-mafialle.

Ay-mafialle ei ole muita keinoja vastustaa pääministerin suojeluksessa olevaa Ek-mafiaa kuin pysäyttää Ek-mafialle suojelurahaa maksavia yrityksiä. Toinen keino Ay-mafialle on saada suojelurahaa maksavat jäsenensä mielenosoituksiin, jotta Ek-mafia ymmärtäisi palkansaajien ahdingon.

Ek-mafia ei ole taipunut eikä se anna lupaa pääministerin peruuttamiseen. Ek-mafia on varma, että Suonen talouden tuhossa heillä on aina rahaa veroparatiiseissa ja asunto siellä, missä verot ovat pieniä ja aurinko lämmittää.

Pääministerin tukena taistelussa Ek-mafian puolesta ovat uskolliset torvensoittajat, perussuomalaiset Riikka Purran johdolla. Myös RKP:n ja KD:n puheenjohtajat suojelevat Ek-mafiaa, vaikka EK ei heille juurikaan ropoja tiputtele. He ovat vaikeuksissa hitsautuneet yhteen Riikka Purran ja muiden perussuomalaisten ministereiden kanssa.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu