Elinkeinoelämä pelkää oikeistohallituksen tyrivän yritysten vihreän kasvun ja Suomen tulevaisuuden

Tekniikka&Talous-lehden päätoimittaja Harri Junttila pääkirjoituksessa: ”Jopa elinkeinoelämä pelkää, että Petteri Orpon oikeistohallitus mokaa yritysten vihreän kasvun ja Suomen tulevaisuuden.”

”Suomen pitää pystyä todistamaan, että tänne kannattaa investoida.”

Talouden, sivistyksen, empatian, yhteiskuntajärjestyksen, maahanmuuton, kulttuurin, kansallisen turvallisuuden, hyvinvoinnin ja vakaan ennustettavuuden suurin uhka Suomelle on perussuomalaisuus.

Elinkeinoelämä tunnistaa perussuomalaisuuden uhan.

Ottaako kokoomus ja RKP vakavasti poliittisen ja taloudellisen vakauden turvaamisen, jotta kansainväliset sijoittajat näkevät  Suomen mahdollisuutena eikä maariskinä? Näyttää siltä, että etenkin kokoomus on valmis kvartaalivoittoihin eikä välitä elinkeinoelämän huolista.

Mikäli perussuomalaiset päätyvät hallitukseen, alkaa jokapäiväinen nuorallatanssi siitä, kuka tippuu ensimmäisenä korkeuksista, jaloilleen vai pää edellä.

Vaikka itse pystyn ottamaan perussuomalaisten aivoveivit komiikkana, niin elinkeinoelämän edustajana suhtautuisin Orpon oikeistohallitukseen pelonsekaisella kauhulla. Yleislakot ja mielenosoitukset tuhoaisivat muutamassa yössä parhaan suomalaisen vientituotteen, ennustettavan yhteiskunnallisen vakauden, graniittisen peruskallion.

Ei ole viisasta rakentaa hiekalle, kuten Isossa Kirjassa kerrotaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu