Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Eurovaalit: Katso tulokset tästä

Elokapina on persujen hampaissa, mutta Pohjoismainen vastarintaliike suojeluksessa

Elokapinan dissaaminen on persujen ykköskohteita, mutta Pohjoismaista vastarintaliikettä tai avoimesti natsiaatetta kannattavaa Sinimustaa liikettä ei arvostele kukaan perussuomalainen. Ehkä syynä on pelko. että astuu tietämättään jonkun isokenkäisen puoluetoverin varpaille?

Vilhelm Junnila, joka joutui eroamaan ministerin hommistaan natsikytköksiensä vuoksi, avaa perussuomalaisuuden Janus-kasvoja.

Kuvassa voi olla ainakin yksi henkilö ja tekstissä sanotaan Vilhelm Junnila Elokapina On tavalliselle ihmiselle haitallinen iike Tanăankin haittaavat ihmisten kulkemista kouluun, păiväkotiin, toihin ja vapaa-ajalle. Oula Silvennoinen Pohjoismainen Vastarintaliike se kuule vasta haitallinen onkin, muttei se sinua estänyt ryhtymăstă oikein heidän juhlapuhujakseen. 4,586

 

Suomen kansainvälisesti tunnetuin elokuvaohjaaja Aki Kaurismäki on lähettänyt Elokapina-liikkeelle avoimen kirjeen, jossa lupaa osallistua mahdollisten mielen­osoitusten aiheuttamien sakkojen maksamiseen.

”Kaurismäen mukaan taistelussa kaikki muut keinot kuin väkivalta ovat sallittuja.

”On täysin selvää, että maatamme ’johtavat’ juoksupojat ja -tytöt eivät ymmärrä evoluutiosta edes sen vertaa, että puut jäävät meidän jälkeemme. Ihminen on planeettamme ainoa todellinen vieraslaji”, ohjaaja kirjoittaa.

KIRJEESSÄÄN Kaurismäki mainitsee osallistuvansa sakkojen maksamiseen silläkin uhalla, että häntä vastaan nostetaan syyte julkisesta kehotuksesta rikokseen.”

Aki Kaurismäki lupaa maksaa Elokapinan mahdollisia mielenosoitussakkoja – Kulttuuri | HS.fi

EU-vaaleissa on kysymys äärioikeiston markkinoimasta hiilenmustasta tulevaisuudesta, jota vastustaa selkeimmin rauhanliike Elokapina.

Elokapinalliset istuvat hiljaa paikoillaan, ja hiilenmustan tulevaisuuden raivoisat kannattajat haluavat marssia heidän ylitseen fasismin saappain.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (62)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. Kommentti piilotettu
 2. MikaLamminp

  Hyvä postaus. Koliikkiaikuisten kitinä alkaa varmaan pian mutta siihen lienet jo tottunut.

  Ilmoita asiaton viesti

 3. AriKuivanen
  Ari Kuivanen #4154823

  Molemmat porukat sakeita muualtaohjattuja demokratian syöpäläisiä.

  Ilmoita asiaton viesti

  • Tapio Tuomaala
   Tapio Tuomaala #4154839 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #4154823

   Lähestytkö demokratiaa putinistisesti, sillä Venäjällä ei sallita elokapinoita ja lakkoja? Sen sijaan sivistyneissä länsimaisissa demokratioissa lakot ja elokapinat kuuluvat perusoikeuksiin.

   Ilmoita asiaton viesti

   • Juha Hytönen
    Juha Hytönen #4154867
    Vastaus kommenttiin: #4154839

    Tiedät varmasti XR-liikkeen perustajan Roger Hallamin näkemykset. Väkivaltaan kehottaminen, holokaustin vähättely, uhkailu, Venäjän komppaaminen jne. ovat mielestäsi ihan ok, jos tavoite on hyvä?

    Hallamin ideologia tähtää sekin totalitarismiin, mutta mielestäsi vasemmistosävytteistä totalitarismia voi sietää, mutta oikeistolaista ei?

    Itse katson molemmat, niin PVL:t ja vastaavat kuin Elokapinan hörhöilijät yhtä lailla tuomittaviksi ja vahingollisiksi liikkeiksi.

    Ilmoita asiaton viesti

    • AnttiMikkonen1
     Antti Mikkonen #4154873
     Vastaus kommenttiin: #4154867

     Hallam on täysi sekopää, mutta luuletko että nuo suomalaiset tiellä istujat jotain totalitarismia toimillaan hakevat, tai toimivat muutenkaan kuin Hallam? Toki on tuossa suomalaisessakin jaoksessa muutama tuttu viiraaja, enkä oikein ymmärrä ryhmän toimintatapoja mutta en kyllä koe Suomen Elokapinaa minkäänlaisena uhkana yhteiskunnalle.

     Ilmoita asiaton viesti

     • Juha Hytönen
      Juha Hytönen #4154877
      Vastaus kommenttiin: #4154873

      Eivät ainakaan toistaiseksi ole uhka, lähinnä haitaksi laskisin. Toisaalta voihan osa porukasta hyvinkin nopeasti radikalisoitua, se on kaikille ääriliikkeille ominaista, olkoot sitten oikeistoa tai vasemmistoa.

      Ilmoita asiaton viesti

      • AnttiMikkonen1
       Antti Mikkonen #4154880
       Vastaus kommenttiin: #4154877

       ”Toisaalta voihan osa porukasta hyvinkin nopeasti radikalisoitua, se on kaikille ääriliikkeille ominaista, olkoot sitten oikeistoa tai vasemmistoa.”
       Kai tuosta joukosta pari ekoterroristin alkuakin löytyy, mutta 99% ainakin ihan tavan tallaajia jotka huolissaan nykymenosta. Luulenpa että tämä liike on aivan liian pliisu näille jotka ovat valmiita ääritekoihin ympäristön takia, eiköhän heillä ole vähän pienempiä porukoita mistä ei hiiskuta, ainakin ennen on ollut näin.

       Ilmoita asiaton viesti

 4. Tapio Tuomaala
  Tapio Tuomaala #4154847 Kirjoittaja

  Äärilaitaoikeistotolaisstalinistisenpohjoismaisenvastarintaliikkeen edustaja Junnila tietojeni mukaan blokkasi Silvennoisen. Osui ja upposi eli Junnila ymmärsi pointin, toisin kuin hänen somekannattajansa, kuten Räihä.

  Ilmoita asiaton viesti

  • MikaLamminp
   Vastaus kommenttiin: #4154847

   Silvennoista arvostan, Junnilaa halveksin. Onneksi nämä Junnilan kaltaiset varttinatsit voi ottaa ihan huumorin kannalta niin kuin Roope Lipasti Turun Sanomissa: ”Äärioikeisto aikoo järjestää kukkavirtatapahtuman Turun terrori-iskun uhrien muistoksi. Tässä Flowerpower-tapahtumassa mielenosoittajat kulkevat esikuviensa hippien jalanjäljissä ja tahtovat kaikille pelkkää hyvää. Tilaisuudessa puhuu persujen kansanedustaja Wilhelm Junnila kukkaiskielellä ja tuo rauhan sanomaa suoraan kotikaupungistaan Armonlaaksosta. Mikä voisi mennä pieleen?”

   Kirjoitin tuosta tapahtumasta bloginkin:

   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikalamminp/279648-188-kakkavirta/

   Ilmoita asiaton viesti

 5. keijosaaresto
  Keijo Saaresto #4154893

  Mitehän tälläinen toisten mollaaminen edistää yhteistä hyvää? Onko tämä puheenvuoropalsta olemassa vain oman pahanolon purkupaikkana, jossa oman erinomaisuutensa löytää toisinajattelijoita mollaamalla?

  Ilmoita asiaton viesti

  • Tapio Tuomaala
   Tapio Tuomaala #4154900 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #4154893

   ”Mitehän tälläinen toisten mollaaminen edistää yhteistä hyvää?”

   Samaa mieltä persuista.

   Arto Luukkasen blogin otsikko:

   Elokapina katu-huliganismi on Putinin & vihreiden pelikirjasta

   ”Se varsinainen syy tähän laittomaan tekoon on se, että vihreät on häviämässä vaalit.”

   Luukkanen valehtelee. Elokapina toimii laillisesti, koska Suomessa mielenosoitukset ovat laillisia.

   Luukkanen yhdistää vainoharhaisesti Pertti Linkolan, Putinin ja Hitlerin vihreään liikkeeseen.

   Kaikella sekoilulla Luukkanen kerää itselleen ääniä EU-vaaleissa.

   Jos Luukkanen saa enemmän kuin yhden äänen, niin muiden mollaamisella on kannatusta muuallakin kuin oman pään sisällä.

   Ilmoita asiaton viesti

 6. maxjussila
  Max Jussila #4154946

  ”Suomen kansainvälisesti tunnetuin elokuvaohjaaja” ei taida olla nimeltään Kaurismäki.

  Ilmoita asiaton viesti

 7. jgagarin56
  Juha Kuikka #4154995

  Tuli mieleen toinen anarkismiin yllyttäjä Jouko Turkka, joka 80-luvulla lupasi maksaa Jumalan Teatterin paskan heittäjien sakot, ja söi sanansa eikä maksanutkaan. En väitä, että Kaurismäki olisi samanlainen ”hamemies”, mutta Elokapinalla ja julkkisten tuella heille on paljon yhtäläisyyttä vastaavanlaisten aiempien anarkististen liikkeiden kanssa.

  Ilmoita asiaton viesti

 8. Martti Nykänen

  Oikeus poisti jo Suomen ainoan virallisen natsipuolueen rekisteristä joten PVR jää lopulta epäviralliseksi toimijaksi omalla alueellaan.

  Ilmoita asiaton viesti

  • MikaLamminp
   Vastaus kommenttiin: #4155044

   PVR vai PVL? Pohjoismainen vastarintaliikekin, tuo ruotsalaisen natsisyövän (Svenska motståndrörelsen) suomalainen etäispesäke, on lakkautettu.

   Ilmoita asiaton viesti

 9. usjussi

  Tarvitaan Elokapinoita, Thunbergejä, Linkoloita ja Green Peaceja herättämään sokeat, kuurot, hajuttomat ja mauttomat aistimaan luonon monimuotoisuuden välttämättömyys.

  Ilmoita asiaton viesti

 10. Pasi Ranta
  Pasi Ranta #4155100

  Tälläi jakeluauton kuskin silmin tuo koko porukka pitäisi kipata samaan paikkaan kuin Helsingin paskaiset lumet. Tota lumenajoa mereen ei vissiin missään muualla sallita kuin vihreiden johtamassa Helsingissä. Siitähän tulee vaikka mitä päästöjä veteen, vaan pääasia tietysti on normaalin toiminnan haittaaminen.

  Ilmoita asiaton viesti

 11. ilkkavarsio
  Ilkka Varsio #4155123

  Nuorisolla on tekemisen puutetta. No se tekeminen sitten jonkun hörhön innoittamana aktivoituu näihin kadulla istumisiin ja leiriytymisiin kaupungin vilkkaimille katuosuukisille. Seuraavalla kerralla on taas enemmän osallistujia kun jännityksestä on raportoitu snapchatissa ties missä.

  Elokapinan organisaatio asuu Kämpin sviitissä nauttien Koneen Säätiön lahjoittamien rahojen tuhlaamisesta. Höynäytetty viherjengi ilakoi sateessa ja kylmässä tietämättä miksi he kadulla yöpyvät.

  Kavereiden kanssa on kiva hillua pienessä jauhopölyssä tai vetää pari pulloa punkkua, kun isi ja äiti eivät ole näkemässä. Yön tunteina saattaa lempikin leiskahtaa teltassa makuupussin sisällä.

  Elämä on ihanaa, vapautta ja minulla on oikeus !

  Ilmoita asiaton viesti

  • usjussi
   Vastaus kommenttiin: #4155123

   Koneen säätiö jos joku on erinomainen esimerkki omistajasuvun Herlinien sitoutumisesta pelastaa mm. Itämeri ym..
   Jos luonnon tuhoamisella mm. metsät tehdään rahaa, eikö ole oikeudenmukaista, että rahalla myös suojellaan luontoa.

   Ilmoita asiaton viesti

   • ilkkavarsio
    Ilkka Varsio #4155368
    Vastaus kommenttiin: #4155143

    Koneen Säätiö ei rahoita tai tue Pelastakaa Itämeri. Pelastakaa Itämeri on John Nurmisen säätiön projekti. Myös Ilkka Herlinillä on suuri merkitys Itämeren suojelussa omien ryhmiensä ja tukiorganisaatioidensa kautta. WWF suojelee myös Itämerta

    Elokapin on nyt kuitenkin jotain muuta ja heidän toimintaperiaatteensa ei näytä kovasti liittyvän tavallisen ihmisen käsitykseen luonnonsuojelusta.

    Lisäksi kannatta muistaa, että Herlineillä ei ole enään vuosiin ollut tekemistä Koneen Säätiön kanssa eivätkä he puutu säätiön toimintaan,

    Ilmoita asiaton viesti

   • ilkkavarsio
    Ilkka Varsio #4155408
    Vastaus kommenttiin: #4155383

    Koneen Säätiö on itsenäinen ja riippumaton organisaatio, joka parantaa maailmaa luomalla edellytyksiä vapaalle tieteelle ja taiteelle. Vuonna 2023 myönsimme apurahoja, palkintoja ja lahjoituksia yhteensä yli 55 miljoonalla eurolla.

    Koneen Säätiö perustettiin vuonna 1956. Säätiön perustivat Heikki H. Herlin ja Pekka Herlin, jotka toimivat myös Kone Osakeyhtiön johdossa. Alkuaikoina säätiöllä ja yrityksellä olikin läheinen yhteys. Pekka Herlinin kuoleman jälkeen vuonna 2003 säätiö itsenäistyi Kone Osakeyhtiöstä. Nykyisin säätiön päätöksenteko on itsenäistä ja Koneesta riippumatonta.

    Ennen valehtelijaksi syyttämistä kannattaa tarkistaa asioita vaikka tutustumalla wikipedian tietoihin, mutta teidän ideologianne ei hyväksy edes totuutta.

    Ilmoita asiaton viesti

    • jgagarin56
     Juha Kuikka #4155443
     Vastaus kommenttiin: #4155408

     ”Nykyisin säätiön päätöksenteko on itsenäistä ja Koneesta riippumatonta.”

     Koneen säätiön hallituksen puheenjohtajana toimii Antti Herlinin sisar Hanna Nurminen ja pääosa säätiön varallisuudesta on Kone Oy:n osakkeissa. Itsenäinen päätöksenteko ei tarkoita sitä, etteikö luontevaa lukkarinrakkautta tiettyyn suuntaan löytyisi…

     Ilmoita asiaton viesti