Eroa EU:sta kannattava Jussi Halla-aho huudatettiin presidenttiehdokkaaksi, saako Unkarin Orbán aisaparin?

Eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho totesi yksiselitteisen selvästi kansainväliselle uutistoimisto Reutersille: ”EU-ero on perussuomalaisten pitkän tähtäimen tavoite.” Piste.

 Marinin hallituksen Eurooppa-ministeri Tytti Tuppurainen toteaa osuvasti, että tavoite EU-erosta tekee tyhjäksi Orpon hallitusohjelman tavoitteet vahvasta EU:sta.

Halla-aho joukkoineen ohjaa Suomea Unkarin tielle. Ei ole salaisuus, että Unkarin tie on Venäjän presidentille mieluinen päämäärä. Hajonnut Eurooppa tarkoittaa vahvaa Venäjää.

Halla-ahon Naton kannattaminen on onttoa tyhjän tynnyrin kolinaa, kun hän samalla toivoo rikkirevittyä Euroopan Unionia. Myös Unkari on Natossa ja EU:ssa, mutta toimii Naton ja EU:n yhtenäisyyden vastaisesti.

Jos Halla-ahosta tulee Suomen presidentti, silloin Unkarin Viktor Orbán saa parhaan mahdollisen aisaparin vetämään Vladimir Putinin vankkureita. Minne vankkureita vedetään, sitä Halla-aho ei ole paljastanut. Ei tarvitse kuitenkaan olla profeetta tietääkseen, mikä on Halla-ahon vankkureiden päätepiste. Halla-aho kertoo sen nuoruutensa kirjoituksissa riittävän selkeästi.

Kristillinen demokratia on Orbánin mukaan maahanmuuttovastaista ja monikulttuurisuutta vastustavaa. Se tarkoittaa käytännössä ateistista kristillisyyttä, jota myös Halla-aho edustaa.

RKP on persuuntunut vapaasta tahdostaan

RKP:n kaksinaismoralistista uhriutumiskitinää on yhtä vaivaannuttavaa kuunnella kuin perussuomalaisten.

Kommentoin Facebookissa Anders Adlercreutzin kirjoitusta, jossa käsitellään Jussi Halla-ahon fantasiaa Euroopan Unionista eroamisesta: ”Miltä tuntuu hautoa hallituspesässä käenmunaa? Entä mikä on Eurooppa ministerin uskottavuus?”

 

Kirjoitin blogin valmiiksi ennen Halla-ahon valintaa perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi, Halusin nähdä, miten blogi resonoi Halla-ahon kiitospuheeseen.

Jälkikirjoitus

Halla-aho koettaa päästä heti puheensa alussa niskan päälle vihollisistaan: ”Kiinalainen kenraali Sun Tzu kirjoitti 2 500 vuotta sitten näin: ”Tunne vihollisesi ja tunne itsesi, niin sinua ei voiteta sadassakaan taistelussa.”

Jatkaessaan sotaansa Halla-aho kertookin osuvasti itsestään ja perussuomalaisuudesta: ”Toisto on kaiken propagandan a ja o. Ihmisen mieli nimittäin toimii sillä tavalla, että kun hän kuulee jotain toistettavan, hän alkaa uskoa siihen.”

Mestari Halla-aho saarnaa seurakunnalleen toistaen myyttiä vainotuista perussuomalaisista samoin teemoin kuin lestadiolaisten suviseuroissa. Hän kertoo myös, miksi perussuomalaiset ovat onnistuneet arkipäiväistämään rasismin: ”Toisto toimii, koska ihminen on sosiaalinen laumaeläin. Hänellä on taipumus uskoa mieluummin sitä, mitä muut puhuvat, kuin omia silmiään ja tervettä järkeään.”

Halla-ahon toteaa loppurutistuksessaan: ”Olemme havainneet, että kampanjointi ja politiikka ovat muuttuneet hyvin likaisiksi. Ne, jotka kokevat olevansa hyviä ihmisiä, eivät kaihda mitään keinoja.”

Niinpä, Halla-aho osui perussuomalaisuuden ytimeen, sillä ne, jotka kuuntelivat hänen katkeraa vuodatustaan, kokivat olevansa hyviä ihmisiä. Eivätkä he tule kaihtamaan. mitään keinoja punnertaessaan Halla-ahoa presidentiksi.

Jussi Halla-aho on lukenut huolellisesti ihailemansa Donald Trumpin puheet. Halla-aho on sisäistänyt opin siitä, miten jakaa kansa kahtia, jotta pystytään toteuttamaan pitkän tähtäyksen ohjelma Suomen  EU-erosta.  Sivu on kopioitu Donald Trumpin ja Vladimir Putinin yhteisestä pelikirjasta.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu