”Everstiluutnantti: Hävittäjien lähettämisestä Ukrainaan olisi hyvä keskustella myös Suomessa”

Blogin otsikko on suora lainaus Ylen uutisista. Artikkelista poimittua.

”Sotilasasiantuntija Juhani Pihlajamaan mielestä hävittäjien lähettämisestä Ukrainan avuksi olisi hyvä keskustella myös Suomessa valtiojohdon ja puolustusvoimien kesken.

– Ukraina tarvitsee apua ja länsimailla sekä Suomella on hävittäjiä, joista ollaan luopumassa. Kyllä siitä on syytä keskustella, että mitä me aiomme niille tehdä, everstiluutnantti evp Pihlajamaa sanoo.

– Tässä on ollut monesti keskustelua punaisesta linjasta, jota ei voida ylittää. Hävittäjät ovat ehkä se viimeinen, josta ei ole vielä päätetty. Mielestäni myös hävittäjiä pitäisi antaa, koska Ukraina on menettänyt noin puolet hävittäjävoimasta, mikä sillä oli ennen sotaa.”

Kun itsestään selvyyden kertoi naispuolinen pääministeri, setämiehet repivät pelihousunsa hiekkalaatikollaan.

Mora Sixi’n piirros osuu nasevuudessaan ytimeen.

Taideteoksessa voi olla

 

Setämiesten ykkösketjuun kuuluva Antti Häkkänen teki sannamarinit eli hänet ymmärrettiin väärin jopa kansainvälisessä mediassa, mutta kotimaassa kukaan ei reagoinut asiaan.

Puolustusvaliokunnan puheenjohtajan Antti Häkkäsen (kok) eilinen lausunto Suomen Leopard 2 -taistelupanssarivaunujen antamisesta Ukrainalle leviää virheellisenä niin sosiaalisessa mediassa kuin muun muassa Kyiv Independentin kaltaisissa uutislähteissä.”

Suomi ei ole antanut vielä yhtään Leopard 2 -taistelupanssarivaunua Ukrainaan. Eikä niiden luovuttamisesta edes keskustella. Ei tipu, koska rajaa on yli 1300 km ja plaap plaap…

Kuka kehtaa väittää, että Suomessa vallitsee tasa-arvo miesten ja naisten välillä?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu