Halla-aho ratsastaa Wille Rydmanilla edistääkseen ääri-islamistista maailmankuvaa 

Perussuomalaisuuden perusvoima on piiloislam. Puolue jakaa saman arvomaailman kuin ääri-islamistiset militanttiryhmät. Tapaus Wille Rydman nosti selkeästi esiin puolueessa kytevän  naisvihan, joka on näkymättömässä tappavuudessaan kuin happea syrjäyttävä häkä.

Perusuomalaisten moraalinen johtaja Jussi Halla-aho toi onnistuneesti esiin, millä logiikalla ääri-islamistinen naisviha toimii ja miten se vaikuttaa arjen politiikassa. Halla-aho asettuu estoitta Wille Rydmanin puolelle luettuaan tämän blogin. Rydmanin antama todistus on Halla-ahosta vahvempi kuin kymmenen naisen ja tytön yhtäpitävä kertomus asiaa tutkineelle poliisille. Ei radikaalissa islamissakaan naisen todistuksella ole arvoa, jos vastassa on mies ja vielä sosiaalisen hierarkian korkeimmalla tasolla.

Halla-aho hehkuttaa Facebookissa tukeaan: ”edustaja Rydmanin vastine – joka kannattaa lukea – ja siinä esitetty näyttö asettaa Hesarin väitteet hyvin kummalliseen valoon.” Sekä: ”Siksi suhtaudun toistaiseksi suurella skeptisyydellä Rydmania koskeviin väitteisiin.”

Halla-ahon fanilauman kommentit Facebookissa kertovat piiloääri-islamistisen maailmankuvan voittokulusta perussuomalaisuudessa. Lehdistö ja punavihreät mädättäjät, joita ovat kaikki muut kuin persut, ovat meitä oikeauskoisia islamisteja vastaan.

Toki Halla-aho käy Rydmanilla ratsastaessaan taistelua vapaata lehdistöä vastaan leimaamalla sen epäluotettavaksi, kuten tehdään yhden perustotuuden Turkissa ja Unkarissa. Ja ääri-islamissa.

Loppukevennykseksi Halla-ahon Facebook postauksen kirvoittama kommentti:

”Tervetuloa persuihin Rydman kun Kokoomuksessa jopa puolueen puheenjohtaja puukottaa sua selkään.”

+8

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu