Halla-aho tarttui Seiskan koukkuun, jossa syöttinä on venäläistä kaviaaria

Jussi Halla-aho levittää Seiskan valheita Sanna Marinista Vladimir Putinin suureksi iloksi. Pahinta tässä on se, että disinformaatio lähtee ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajan kynästä. Facebookissa Halla-aho kirjoitti pääministeristä Seiskan kohuotsikkojen innoittamana:

”Sen sijaan, että pääministerimme – tapojensa mukaan – ryömii kivenkoloon ja jättää spinnaamisen avustajilleen, hän voisi kertoa avoimesti, jättikö hän saapumatta reittilennolle (johon hänellä oli veronmaksajan maksama lippu) ja lensikö sen jälkeen Osloon puolustusvoimien koneella (veronmaksajan laskuun).”

Halla-aho jatkaa kirjoitustaan samaan tyyliin kuin Iltalehden tähtitoimittaja Jarno Liski, jonka mielestä syy hänen omiin uutismokiinsa löytyy pääministeristä: Marin ei vastaa tai jos vastaa, niin liian myöhään, jolloin uutinen on jo lööpeissä eikä syy ole Jarno Liskissä, vaan Sanna Marinissa.

Halla-aho jarnoliskimäisesti: ”Jos näin ei tapahtunut, se on varmaan helppo ilmaista. Jos näin tapahtui ja siihen oli hyvä syy, sitäkään ei liene vaikea sanoa ääneen.”

Helsingin Sanomiin siirtynyt toimittaja Salla Vuorikoski joutui myöntämään: ”Seiska näyttää mokanneen reippaasti Marinin lentojen kanssa. Virheitä tulee kaikille, mutta nämä ovat toimituksenkin näkökulmasta niitä pahimpia: kun koko juttu perustuu virheelle. Marin aikoo kannella Jsn:oon.”

Venäjän ei tarvitse harjoittaa itselleen hyödyllisen disinformaation levittämistä Suomessa. Venäjän etuja ajava media ja erityisesti ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho tekevät Venäjän puolesta kaikkensa, jotta Nato pääministeri saadaan kaadettua mutaojaan. Kun ottaa huomioon Halla-ahon aseman valtiojohdossa, niin en tiedä epäisänmaallisempaa poliitikkoa kuin Jussi Halla-aho.

Kun mestari Halla-aho on saarnannut Sanna Marinin turmeltuneisuudesta, hänen seurakuntansa aamentaa kuorossa:

”Hyvä Jussi! Asia on juuri näin!”

Valheet leviävät somessa eikä totuus koskaan saa valheita kiinni.

Halla-aho voisi julkisesti pyytää anteeksi Seiskan juoruihin lankeamistaan, joten kysyn Halla-aholta hänen omia sanojaan lainaten: ”Jos näin ei tapahtunut, se on varmaan helppo ilmaista. Jos näin tapahtui ja siihen oli hyvä syy, sitäkään ei liene vaikea sanoa ääneen.”

Hyvä Halla-aho, tule julkisuuteen, äläkä ”ryömi kivenkoloosi ja jätä spinnaamista avustajillesi”. Miksi levität Seiskan disinformaatiota? Jos tarkoitus ei ole auttaa Putinin Venäjää, niin mikä sitten on taustalla?

Oletatko selviäväsi tästä piiloutumalla seurakuntasi selän taakse!

+10

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu