Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Uuden Suomen vaalikone julki – Etsi ehdokkaasi eurovaaleissa

Hallitus leikkaisi kirurgisista hoidoista, joita ei ole olemassa

”Hallitus haluaa leikata hoidoista, joita ei ole olemassa, sanoo plastiikka­kirurgian professori” Helsingin Sanomissa.

”Hallitus kaavailee leikkauksia erikoissairaanhoidon palveluvalikoimaan. Esimerkkinä se mainitsi ”estetiikkaa lähenevän plastiikkakirurgian.” Professori muistuttaa, että julkisella puolella plastiikkakirurgisten leikkausten taustalla on aina sairaus.”

”Mitään ”estetiikkaa lähenevää plastiikkakirurgiaa” ei kuitenkaan ole olemassa, Koljonen sanoo. ”Nyt on vaarana että plastiikkakirurgia mielletään väärin, kun on keksitty tällainen harhaanjohtava termi.”

”Koljonen haluaa selventää, että julkisella puolella puhtaasti esteettistä plastiikkakirurgiaa ei tehdä lainkaan, vaan sitä tehdään yksityisellä puolella.”

Kun katseli A-talkissa vastuuministeri Juuson selityksiä sairaaloiden alasajosta ja soten leikkauksista, niin ymmärtää, miksi  tehdään säästöjä, joilla ei ole edes kohdetta.

Arvon perussuomalaiset, älkää kertoko puoluetoveri Juusolla, ettei estetiikkaa lähenevän plastiikkakirurgian leikkauksia tehdä julkisella puolella.

Odotamme jännityksellä, miten Juuso tulee innoissaan kertomaan, kuinka hallitus säästi 70 miljoonaa kieltäessään  estetiikkaa lähenevän plastiikkakirurgian toiminnan sairaaloissa.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (6)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. emailjuuso

  No sittenhän tulee tuplasäästö.

  Ilmoita asiaton viesti

 2. usjussi

  Niin… onko onnettomuuksissa ym. syöpäleikkauksissa vauroituneet kasvot kauneuskirurgiaa vai mitä ?
  Jo on aikoihin eletty !

  Ilmoita asiaton viesti

 3. TuomoKokko
  Tuomo Kokko #4124868

  ”Hallitus leikkaisi kirurgisista hoidoista…”

  – Miksi alun alkaenkaan ryhdyttiin kutsumaan menobudjettiin tehtäviä supistuksia leikkauksiksi? Kirurgian rahoituksen vähentäminen on siten leikkausleikkaus. Ja jos se nyt blogikirjoituksen mukaisesti on mahdoton, niin missä on homman pihvi? Minulla ei leikkaa!

  Ilmoita asiaton viesti

 4. juhamyllarinen

  Näissä on ilmennyt jonkin verran valehtelulta vaikuttavaa.

  Ilmoita asiaton viesti

 5. Matti Kouri
  Matti Kouri #4124905

  Ei Juuso mitään tule kertomaan. Hänhän on ministeri, jolla ei ole valtaa sen enempää kuin arvovaltaakaan.

  Miten muuten voi olla totta, että sosiaaliministeri kertoo hänelle tulleen täytenä yllätyksenä 100 miljoonan säästö – siis 100 miljoonan yllätys omalta toimialueelta.

  Siis nämä neljä herraa (avustaja, itseoppinut yrittäjä, DI ja VTM), joilla ei ole minkäänlaista käsitystä sosiaalisektorilta, noin vain laativat 100 miljoonan sosiaalitoimen säästöpaketin ja ministeri ei tiedä mitään?

  Voiko enää turhempaa ministeriä olla?

  Ilmoita asiaton viesti