Hallituspuolueet ovat myyneet lopullisesti sielunsa

JHL:n puheenjohtaja Håkan Ekström kertoo kiertelemättä, miten työntekijäpuolella koetaan oikeutetusti:

”Vaikuttaa siltä, että hallituspuolueet ovat myyneet lopullisesti sielunsa työnantajien ja elinkeinoelämän edustajille. Hallituspuolueet suhtautuvat epäoikeudenmukaisesti työntekijöiden ja työttömien aseman turvaamiseen yhteiskunnassa. Työttömyys- ja sosiaaliturvan heikentäminen tulee lisäämään köyhyyttä tässä maassa.”

Mitä tänään jättilakoissa tapahtuu, oli ennakoitavissa jo silloin, kun Petteri Orpo sai koottua kauhukabinettinsa.

Yhdessä työväestöä vihaavien perussuomalaisten kanssa alkoi välittömästi orpoideologinen sota, joka on konkretisoitunut avoimeksi konfliktiksi ay-liikkeen kanssa. Kokoomuksen yli vuosisatainen unelma ottaa selkävoitto työväestöstä on edennyt työnantajien ja Orpon suunnitelmien mukaisesti.

Ideologiset sodat ovat  tavallisten ihmisten kannalta kaikkein julmimpia.  Ei ole väliä, kuinka paljon rahaa palaa kansantaloudesta tai kuinka paljon kansa kärsii. Aatelinen kokoomuslainen yläluokka elää yltäkylläisesti kävi, miten kävi. Jos oikein huonosti menee, muutetaan Espanjaan tai Portugaliin, missä eläkeläisvuorineuvokset asustelevat veropakolaisina.

Orpon kauhukabinetin bileiden maksaja on tiedossa, työväestö niin haalareissa kuin puvussa.

Ideologista sotaa käy Vladimir Putin Ukrainassa. Ideologista sotaa käy pääministeri Petteri Orpo Suomessa työväestöä vastaan.

Riikka Purra on loppujen lopuksi vuorineuvosten renki, joka saksineen heiluu silmät riemusta loistaen tiukasti aidatulla tontillaan.

Hallituspuolueet ovat myyneet lopullisesti sielunsa.

Mikä on heidän palkkansa?

Maallisessa merkityksessä he nostivat reilusti omaa palkkaansa, ivaten voitonvarmalla teollaan niitä, joilta leikkaavat.

Entä mitä saa palkaksi, kun Venäjän riemuksi jakaa kansaa kahtia?

Näkeekö päähän potkittu ja ojanpohjalle työnnetty työtön tai pienipalkkainen duunari Suomen puolustamisen arvoisena maana? Ellei näe, niin pahimpien skenaarioiden toteutuessa Petteri Orpo tulee samaan palkkansa Venäjältä, sielunsa myyneiltä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu