Hallitussirkus jatkuu säälittäviksi perserei’iksi ministereitä nimittäneen Peltokankaan sivuhuudolla

Tunnelma Säätytalolla on alkanut kriisiytyä eikä se ole yksistään Sebastian Tynkkysen ansiota. Perussuomalaista eliittiä edustava kansanedustaja Mauri Peltokangas, joka on kirjoittanut ”säälittäviä persereikiä jokainen hallituksessa”, vauhditti hallituskeskusteluja uusilla alapään ilmaisuilla.

RKP:n kansanedustaja Eva Biaudet Facebookissa:

 

Kuvassa voi olla teksti

 

Mauri Peltokangas lienee perussuomalaisten ykkösvalinta terveysministeriksi, mikäli salkkujen jakoon asti päästään. Hänellä on alapään sanasto hallussa ja hän hallitsee sen ammattimaisemmin kuin murrosikäiset.

Voimia ja jaksamista Petteri Orvolle.

Sitä saa, mitä tilaa!

Myös RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson, joka ei ole tietääkseen siitä, miten Jussi Halla-aho fantasioi Eva Biaudetin raiskaamisella:

”Kollektiivisessa närkästyksessäni huomaan välillä, että minun on vaikea tuntea aitoa sympatiaa näiden (raiskaus)rikosten uhreja kohtaan. Tunnen houkutusta ajatella, että naiset saavat sitä, mitä pyytävät. Yritän kuitenkin olla ajattelematta näin. Koska kaikki naiset eivät ole sellaisia kuin Virtanen, Biaudet ja Filatov…”

Kun arvot ovat kauppatavaraa, ne eivät ole arvoja. Tämä koskee niin perussuomalaisten kuin ruotsalaisen kansanpuolueen arvoja.

Kumpi voittaa?

Ala- vai yläpää?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu