Historioitsija Teemu Keskisarja, PS, neuvoo kurittamaan lapsia koivuvitsalla

Perussuomalainen kansanedustaja Teemu Keskisarja kunnostautuu lastenkasvattajana. Koska kasvatusohjeet on annettu perussuomalaisten propagandalehdessä Suomen Uutisissa, niin varmasti ne uppoavat valmiiksi muokattuun maaperään.

Keskisarja kysyy ”Kumpi on kehitykselle haitallisempaa:

  1. a) Kuritus koivuvitsalla kolme kertaa vuodessa isän tai äidin kädestä.
  2. b) Digitaalisen Isoveljen ja Isosiskon henkinen kuristus 365 vuorokautta vuodessa kotona, koulussa, ulkosalla ja unissa.”

Kun Keskisarja kiihottaa hakkaamaan lapsia, mieleen nousee ensimmäiseksi kysymys: elääkö Keskisarja niin kuin opettaa? Kurittaako hän isän kädestä lapsiaan koivuvitsalla? Jos Keskisarja tekee niin kuin opettaa, virkavallan pitäisi ottaa Keskisarja tutkintaan.

Keskisarja edustaa raskaan sarjan saarnaaja kirjoittaessaan:

”Muuten olen sitä mieltä että intternetti on tuhottava.”

Sebastian Tynkkynen ja muutamat muut internetin kantamana eduskuntaan päässeet voisivat ottaa kopin puoluetoverinsa historiallisesta ehdotuksesta.

23 mediassa Keskisarja paljasti, mihin ryhmään perussuomalaiset somevaikuttajat kuuluvat:

”Some on roskaväelle.”

Keskisarjan logiikan mukaan roskaväkeen eivät kuulu ne, joita on koulutettu koivuvitsalla isän ja äidin kädestä ja joille ei ole annettu älypuhelinta. Ja joiden koteihin ei tule internet.

Paluu keskiaikaan on alkanut perussuomalaisuudessa. Jos joku ei vielä sitä tiennyt, niin Keskisarja paljastaa puolueensa suunnan viimeisillekin epäilijöille.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu