Hjallis Harkimon nolo poistuminen vaalitentistä

Hjallis Harkimo paljasta osuvasti, miksi hän on politiikassa mukana. Hän haluaa olla ykkönen valokeilassa, myös MTV:n suuressa vaalitentissä, vaikka on pienimmän puolueen edustaja. Voidaan kysyä, miksi Harkimo yleensä pääsi mukaan ja miksi toisaalta Ano Turtiainen ei päässyt? Harkimoa suosittiin epäreilusti, mutta kiitollisuutta MTV kohtaan ei löytynyt.

Harkimo valitti, ettei saanut tarpeeksi puheaikaa, vaikka ”MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen sanoo Iltalehdelle Harkimon saaneen kolme puheenvuoroa, eli yhtä monta kuin Li Anderssonilla ja Anna-Maja Henrikssonilla.”

Katsojasta näytti enemmän silti, että kuin käärmeen niellyt hapan Harkim0 oli kyllästynyt tajutessaan, että homma on menossa läskiksi.

Varmaan on kivaa Liike Nytin ehdokkaiden tehdä vaalityötä, kun vetonaula vetää maton alta. Joku voi kysyä kentällä, mitä Harkimo pelkää ja miksi hän katsoo olevansa muiden yläpuolella.

Ehkä yhteistyö oligarkkien kanssa antoi enemmän, joten tavallinen ei ole riittävän kiinnostavaa edes kahdeksi tunniksi.

Äänestäjiä kohtaan ylimielinen Harkimon poliittinen sukudynastia saisi jäädä ulos seuraavasta eduskunnasta, kuten Ano Turtiainen.

 

Harkimo liittyi alun perin kokoomukseen, mutta kun häntä ei nostettu Sipilän hallituksen ministeriksi kultatuolissa kantaen, ryhtyi Harkimo arvostelemaan Orpon toimintaa puolueen johdossa. Italian opintomatkan jälkeen Harkimo perusti ikioman puolueen, jossa saa päteä tunkionsa kunkkuna.

Petteri Orpo kuittasi osuvasta Harkimon poistuttua vaalitentistä:

– Sai ainakin nimen lehteen.

Orpo on selvästi väsynyt venäläisellä kultalusikalla syötetyn aikuiskakaran kiukutteluun. Harkimo ei saanut vaalitentissä leluja, joilla olisi halunnut leikkiä.

Twitteristä poimittua: ”Lähtee kuin Harkimo vaalitentistä.” – Vanha venäläisrahoitteinen sanonta.”

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu