Ilmestyskirjan pedonmerkin leviäminen helluntailaisuudesta perussuomalaisuuteen

Ilmestyskirja pedosta: ”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa.

Peto pystyy antamaan saman todistuksen kuin Vanhan testamentin profeetta Elia, joka sai tulen lankeamaan taivaasta, (1Kun.18:21-32). Mitä se mahtanee tarkoittaa nykyaikana, onkin sitten pidempi tarina.

Joka tapauksessa peto, joka saa ottamaan merkin käteen ja otsaan, on ihminen, kuten Elia.  Se vie käytännössä pohjan petosalaliittoteorioilta, mutta eivät tosiasiat häiritse sadunkerrontaa.

Vapaissa kristillisissä suunnissa, etenkin helluntailaisuudessa, tärkeimmäksi käytännön  kysymykseksi  on muodostunut, mikä on Ilmestyskirjan pedon merkki. Kun EU:ta muodostettiin, varmana pedonmerkkinä pidettiin EU:n lipussa olevaa kahtatoista tähteä. Ilmestyskirjasta löytyy kaksitoista tähteä. ”Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.”

Lisätodisteita EU lipun saatanallisuudesta helluntailaiset löysivät Israelin kantaisistä sekä Jeesuksen opetuslapsista, joita oli kaksitoista. Päätelmä oli populistisuudessaan looginen:  EU oli antikristillinen järjestö, joka nousee lopun aikoina kristittyjä vastaan ja tappaa heidät vainoissa.

EAN-koodi sopi myös helluntailaisten pedonmerkiksi. Kun EAN-koodilla ryhdyttiin merkitsemään kaupasta ostettavia tuotteita ja koska koodia luetaan lukulaitteella, paholaisen silmällä, niin kyseessä ei voi olla mikään muu kuin antikristilliseen maailman valloitukseen liittyvä projekti. Vettä myllyyn saatiin lisää siitä, että viivakoodi perustui Yhdysvalloissa kehitettyyn 12-numeroiseen järjestelmään. Kaupankäynti pystytään estämään EAN-koodilla oikeilta uskovilta. Ei-uskovaiset ottavat EAN-koodin käteensä ja otsaansa, jolloin vain he saavat ostaa ja myydä. Kunnon uskovainen perheineen ei ota pedonmerkkiä, vaan he kuolevat mieluummin nälkään.

Kun sirutekniikka kehittyi, luovuttiin helluntailaisuudessa EAN-koodin merkitsemisestä otsaan ja käteen. Siirryttiin nykyaikaisempaan tulkintaan.  Riisinjyvän kokoinen tunnistesiru laitetaan ihon sisään, joko otsaan tai käteen, kuten koirille nykyisin tehdään. Tämä tarina elää edelleen, mutta siitä on kehitetty nykyiseen tekniikkaan sopivampi versio.

Uusin siruversio löytyi nanotekniikasta, jonka avulla sirun voi pienentää ihmisen silmälle näkymättömäksi. Siten siru voidaan siirtää ihmisen kehoon esimerkiksi rokotteen välityksellä. Kun idea rokotesirusta keksittiin, vedettiin mutkat reippaasti suoriksi. Korona on tavallinen flunssa, jonka pelossa ihmiset joutuvat ottamaan rokotteen, mutta saavatkin elimistöönsä Bill Gatesin illuminaatin kehittämiä siruja. Kun lopun aika tulee, niin illuministit maailman valtiaina aktivoivat sirut 5G-verkon kautta ja tappavat kaikki ei-uskovaiset sirumyrkyllä. Eikä se haittaa, ettei kukaan ole rokotteista sirua mikroskoopilla löytänyt. Kunnon sadussa ei tarvitse pohtia, miten susi söi Punahilkan mummon kokonaisena ja miten susi pystyi puhumaan Punahilkalle. Kunnon uskovainen perheineen ei ota sirurokotetta, vaan he kuolevat mieluummin koronaan.

EU:n lipun saatanallisuudesta kuuntelin helluntailaisuudessa 70-luvulla . Samaan aikaan helluntailaiseliitti oli innolla mukana kristillisen puolueen perustamistalkoissa. Politiikka ja pedonmerkit elivät ja elävät käsi kädessä helluntailaisuudessa. On ollut yllättävää huomata, miten pedonmerkin on löytänyt myös populistinen oikeisto, perussuomalaiset. Kristillisdemokraattien ja perussuomalaisten ideologiat eivät ole toistensa vastakohtia, vaan toisiaan täydentäviä.

Kymmenen vuotta sitten käydessäni perussuomalaisten puoluetoimistossa, jouduin todistamaan, miten kristillinen ideologia lähestyi perussuomalaisuutta. Sohvalla oli postin tuoma iso pahvilaatikko. Työmies oli avannut laatikon ja esitteli minulle sisältöä. Laatikko oli täynnä painotuoreita kirjoja.

Työmies ojensi minulle kirjan ja kummasteli: ”Miksi nämä on tänne lähetetty.”

Kirjan kannessa oli tekijän nimi, Juha Ahvio.

Pyörittelin epäuskoisesti päätäni. En siksi, etten olisi tiennyt vastausta, vaan koska hetki tuntui käsittämättömältä. Miksi olen täällä ja juuri nyt enkä ole koskaan aiemmin ollut missään tekemisissä perussuomalaisten kanssa? Miksi pitää olla havainnoimassa populistisen oikeiston ja populistisen kristillisyyden haparoivaa kaukosuudelmaa? Mikä oli Amerikassa arkea, otti hapuilevia ensi askeleitaan Suomen maaperällä.

En vastannut Työmiehen kysymykseen.

+8

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu